Spirituele Boeken

Liefde is altijd het antwoord

In dit boek biedt de hooggewaardeerde leraar Matt Kahn je als lezer krachtige lessen met een reeks diepgaande, genezende inzichten en oefeningen om de vonk van je hoogste potentieel te ontsteken.

Er zijn zeven eenvoudige woorden die de weg wijzen naar vrijheid en vervulling: wat het ook is, geef het liefde. Dit is de levensveranderende boodschap die Matt Kahn wereldwijd via Youtube deelt met miljoenen kijkers.

Zoals Matt vaak zegt: ‘De diepste uitnodiging in ieder moment is het helen van de wortel van het menselijk lijden en het vieren van de spirit in alles door je hart te openen naar ons absolute potentieel. In een universum met eindeloos veel vragen is liefde het enige antwoord.’ Dit boek is de blauwdruk voor een nieuw spiritueel paradigma en jouw metgezel tijdens je ontdekkingstocht van de spirituele evolutie, met je hart als centrum.

Een aantal onderwerpen:
  • De eerste stap ontdekken in het vinden van innerlijke vrede.
  • De passie, vreugde en inspiratie van je ware onschuldige natuur terugvorderen.
  • De essentiĆ«le rol van overgave gedurende je spirituele reis.
  • Het ontrafelen van de patronen van je ego met mededogen en gemak.
  • Het onder de knie krijgen van de onmisbare kunst van bewuste communicatie om iedere relatie en ontmoeting te verheffen.
  • Het verenigen van je geest en hart als een doorgang naar een grotere spirituele evolutie.

Matt Kahn:
”Liefde is de impuls om de onschuld van het leven te omarmen. Door liefde zal er spirituele harmonie op de voorgrond van je ervaringen treden. Wanneer liefde in je hart stroomt of naar anderen wordt gezonden, zal het licht in alles ontwaken.”

Praktische Informatie

Auteur:  Matt Kahn
Pagina’s: 200
Uitgeverij: Hajefa
ISBN: 978-94-633-1008-6
Adviesprijs: ā‚¬ 19,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button