De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...

Wat is er zo speciaal aan moldaviet?

Wat is er zo speciaal aan moldaviet?

Moldaviet is een meteoor die neergeslagen is op de aarde miljoenen jaren geleden toen de aarde zich nog aan het vormen was. De meteoor is dus buitenaards en heeft hierdoor heel speciale eigenschappen.

Hij versterkt elke aardse kristal in zijn werking, is een energie generator.

Hij gaat heel diep in je onbewuste zielswezen werken, zoals trauma’s uit vorige levens oplossen die je huidig leven onbewust beïnvloeden.

Hij werkt transformerend aan heel wat dingen waar jij niets voor hoeft te doen dan enkel hem te dragen.

Begin je deze steen te dragen, verwacht dan dat je jezelf terug getrokken gaat voelen. Het is als een vaccin krijgen en je hebt bijwerkingen die je niet meteen kan plaatsen. Dat is de moldaviet die aan jou werkt.

De steen is zeldzaam en duur, pas op voor namaak!
Je kan hiervoor mijn artikel lezen in het magazine van De Spirituele Wereld, editie 7: Zomer 2019.

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button