De Spirituele Wereld TV

De Spirituele Wereld TV | 3

Op donderdag 20-02-2020 om 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril en Cindy Meirsman heten je van harte welkom in ons praatprogramma.

Welke gasten komen er deze keer op bezoek?

Timmy Van Den Heuvel

 • Edelstenen voor liefde
 • Edelstenen voor passie
 • Baden voor zelf therapie

Diana Geerts

 • De prachtige kracht van werken met de Engelen.
 • Heaven’s Dream, veel meer dan beurzen.

Carmen van Pul

 • Indyami Project Klankbeleving voor Specials
  • Zachte klanken hebben een therapeutisch effect op kinderen met een beperking

Kathleen Weuts

 • Lou’k up & Be-lief huis
 • Rouw- & verliescoach
 • Afscheidsplanner/uitvaart
 • Positiviteitscoach

Kijk jij mee via de
Facebookpagina van De Spirituele Wereld.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button