De Spirituele Wereld TV

De Spirituele Wereld TV | 3

Op donderdag 20-02-2020 om 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld. Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril en Cindy Meirsman heten je van harte welkom in ons praatprogramma.

Welke gasten komen er deze keer op bezoek?

Timmy Van Den Heuvel

 • Edelstenen voor liefde
 • Edelstenen voor passie
 • Baden voor zelf therapie

Diana Geerts

 • De prachtige kracht van werken met de Engelen.
 • Heaven’s Dream, veel meer dan beurzen.

Carmen van Pul

 • Indyami Project Klankbeleving voor Specials
  • Zachte klanken hebben een therapeutisch effect op kinderen met een beperking

Kathleen Weuts

 • Lou’k up & Be-lief huis
 • Rouw- & verliescoach
 • Afscheidsplanner/uitvaart
 • Positiviteitscoach

Kijk jij mee via de
Facebookpagina van De Spirituele Wereld.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button