De Spirituele Wereld TV

De Spirituele Wereld TV | 2

Op maandag 23 december 2019 om 20 uur kan je meekijken via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld.

Hans Van Dyck, Regilio Van den Bril en Cindy Meirsman heten je van harte welkom in het tweede programma.

(1) Kerstmis
De mooiste en warmste periode, de betekenissen.

(2) Tim Van Den Heuvel
– De Drie Koningen brachten mee ‘Mirre’ en ‘Wierook’

(3) Hilde De Smet
– Luisterkind
– Geboortebegeleiding
www.kolibri-myrte.be

(4) Carolien Flecijn
– Hooggevoeligheid als kracht
– Nieuwetijdskinderen
www.carolienflecijn.be

De kijkers kunnen tijdens via de chat een boodschap aanvragen, maar de plaatsen hiervoor zijn beperkt. Nu maandag 23 december 2019 van 20 tot 22 uur via de Facebookpagina van De Spirituele Wereld.

Met dank aan

www.despirituelewereld.be | www.spirituelegids.be | www.despirituelemarkt.be | www.hvdmediaworks.be | www.puurinnerlijkgeluk.be | www.yougrade.me

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button