Spirituele Boeken

Wolfpack: Hoe wij vrouwen het spel kunnen veranderen

In ‘Wolfpack’ vertelt voormalig Amerikaans vrouwenvoetbalster Abby Wambach dat vrouwen niet op de gebaande paden hoeven te blijven omdat anderen dat zeggen.

We zijn roodkapje niet…Maar als vrouwen volgens de oude regels blijven spelen, zal het spel nooit veranderen. Het is tijd voor een nieuw spel, zodat vrouwen succes kunnen pakken en vieren, met elkaar. Wolfpack vertelt hoe wij als vrouwen elkaar kunnen empoweren in plaats van elkaar te zien als concurrenten.

In dit inspirerende en motiverende pleidooi staan acht regels die het spel veranderen en waarbij eer, toewijding en veerkracht van het hoogste belang zijn. Je bent niet alleen, je hebt je roedel! Go, Wolfpack, go!

Abby Wambach (39) is de beste internationale topscoorder allertijden in zowel mannen- als vrouwenvoetbal, tweevoudig winnaar van Olympisch goud én FIFA-wereldkampioen. Maar scoren of winnen was voor Abby niet het leukste aan het voetballen. Het ging haar om het spelen als één team

Wolfpack | Hoe wij vrouwen het spel kunnen veranderen | Abby Wambach

ISBN 9789021574196 | 96 pagina’s | € 12,50 | gebonden
ISBN e-book 9789021574202 | € 7,99
Verschijnt op 25 september 2019

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button