Spirituele Boeken

Wolfpack: Hoe wij vrouwen het spel kunnen veranderen

In ‘Wolfpack’ vertelt voormalig Amerikaans vrouwenvoetbalster Abby Wambach dat vrouwen niet op de gebaande paden hoeven te blijven omdat anderen dat zeggen.

We zijn roodkapje niet…Maar als vrouwen volgens de oude regels blijven spelen, zal het spel nooit veranderen. Het is tijd voor een nieuw spel, zodat vrouwen succes kunnen pakken en vieren, met elkaar. Wolfpack vertelt hoe wij als vrouwen elkaar kunnen empoweren in plaats van elkaar te zien als concurrenten.

In dit inspirerende en motiverende pleidooi staan acht regels die het spel veranderen en waarbij eer, toewijding en veerkracht van het hoogste belang zijn. Je bent niet alleen, je hebt je roedel! Go, Wolfpack, go!

Abby Wambach (39) is de beste internationale topscoorder allertijden in zowel mannen- als vrouwenvoetbal, tweevoudig winnaar van Olympisch goud én FIFA-wereldkampioen. Maar scoren of winnen was voor Abby niet het leukste aan het voetballen. Het ging haar om het spelen als één team

Wolfpack | Hoe wij vrouwen het spel kunnen veranderen | Abby Wambach

ISBN 9789021574196 | 96 pagina’s | € 12,50 | gebonden
ISBN e-book 9789021574202 | € 7,99
Verschijnt op 25 september 2019

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button