Spirituele Boeken

Recensie: Het Boek van Alles

Ik leerde Else Daelemans kennen op een beurs, ze stelde haar boek voor en normaal lees ik geen boeken. Maar wou het toch een kans geven.

Dit boek neemt ons mee in een psychologische, spirituele roman. Ik heb zelf het boek in één keer uitgelezen onder de bomen aan de Saar waar ik op vakantie was. Soms voelt het herkenbaar aan en soms is het bizar. Hopelijk komt er een vervolg want ik vraag me af hoe het afloopt.

  • ISBN-nummer: 9789082942507
  • Verschijningsdatum: 23/02/2019
  • Aantal bladzijden: 334
  • Uitgeverij: Flower Of The Universe, www.floweroftheuniverse.be
  • Reeks: Het Boek van Alles
  • Afmetingen: 140 mm x 210 mm
  • Type: Boek

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button