De Sterrentekens

Weegschaal

23 september tot en met 22 oktober

23 september tot en met 22 oktober

Element: Lucht
Kleur: Roze, Groen
Dag: Vrijdag
Planeet: Venus
Compatibel met sterrentekens: Ram, Boogschutter
Geluksgetallen: 4, 6, 13, 15, 24

Edelstenen: Jade, toermalijnkwarts, lepidoliet.
Kruiden: Venkel, ijzerhard, pijnboompit
Aromatische geuren: Magnolia, vanille, den

Sterke punten

 • Coöperatief
 • Diplomatiek
 • Hoffelijk
 • Eerlijk
 • Sociaal

Zwakke punten

 • Besluiteloos
 • Vermijdt confrontaties
 • Koestert wrok
 • Zelfmedelijden

Weegschaal houdt van

 • Harmonie
 • Zachtheid
 • Delen met anderen
 • Het buitenleven

Weegschaal houdt niet van

 • Geweld
 • Onrecht
 • Luidruchtigheid
 • Conformiteit

De maatstaf van onze ziel

De kortste mythe van allemaal lijkt een goede analogie te vertonen met het kortste sterrenbeeld aan de hemel, je zou zelfs kunnen zeggen dat het niet bestaat, gepresenteerd door de tang van Schorpioen. Weegschaal is een evenwichtspunt in de zee van verschillende uitersten, dat zich alleen manifesteert door de vijftiende graad van dit prachtige teken, een object onder dieren en mensen. Er is iets erg onzeker aan Weegschaal, alsof ze niet zeker weten welke plaat ze vervolgens moeten belasten, zich ervan bewust dat dingen voorbijgaan en ons leren voorzichtig te zijn met andere mensen. Wat we ook doen in ons leven, het dient alleen om de weg te wijzen voor onze Zielen naar die ‘hogere macht’ om uiteindelijk ons ​​bestaan ​​te meten. Weegschaal vertelt ons waar we fout zijn gegaan of wat we goed hebben gedaan en leert ons onbewust dat echte bevrijding zich in lichtheid verbergt.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button