De Sterrentekens

Weegschaal

23 september tot en met 22 oktober

23 september tot en met 22 oktober

Element: Lucht
Kleur: Roze, Groen
Dag: Vrijdag
Planeet: Venus
Compatibel met sterrentekens: Ram, Boogschutter
Geluksgetallen: 4, 6, 13, 15, 24

Edelstenen: Jade, toermalijnkwarts, lepidoliet.
Kruiden: Venkel, ijzerhard, pijnboompit
Aromatische geuren: Magnolia, vanille, den

Sterke punten

 • Coöperatief
 • Diplomatiek
 • Hoffelijk
 • Eerlijk
 • Sociaal

Zwakke punten

 • Besluiteloos
 • Vermijdt confrontaties
 • Koestert wrok
 • Zelfmedelijden

Weegschaal houdt van

 • Harmonie
 • Zachtheid
 • Delen met anderen
 • Het buitenleven

Weegschaal houdt niet van

 • Geweld
 • Onrecht
 • Luidruchtigheid
 • Conformiteit

De maatstaf van onze ziel

De kortste mythe van allemaal lijkt een goede analogie te vertonen met het kortste sterrenbeeld aan de hemel, je zou zelfs kunnen zeggen dat het niet bestaat, gepresenteerd door de tang van Schorpioen. Weegschaal is een evenwichtspunt in de zee van verschillende uitersten, dat zich alleen manifesteert door de vijftiende graad van dit prachtige teken, een object onder dieren en mensen. Er is iets erg onzeker aan Weegschaal, alsof ze niet zeker weten welke plaat ze vervolgens moeten belasten, zich ervan bewust dat dingen voorbijgaan en ons leren voorzichtig te zijn met andere mensen. Wat we ook doen in ons leven, het dient alleen om de weg te wijzen voor onze Zielen naar die ‘hogere macht’ om uiteindelijk ons ​​bestaan ​​te meten. Weegschaal vertelt ons waar we fout zijn gegaan of wat we goed hebben gedaan en leert ons onbewust dat echte bevrijding zich in lichtheid verbergt.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button