De Sterrentekens

Sterrentekens

De dierenriem of de Zodiac.

Er zijn 12 sterrenbeelden en elk teken heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, zijn eigen specifieke eigenschappen, verlangens en houding ten opzichte van leven en mensen. Door de projectie van de positie van planeten en de zon en de maan op het moment van geboorte te analyseren.

Ook de 4 elementen (vuur, water, aarde, lucht) zijn belangrijk bij je sterrenteken. Hier kan je de verklaringen vinden.

Astrologie kan ons een glimp geven van iemands basiskenmerken, voorkeuren, gebreken en angsten.

 • Ram
  21 maart tot en met 20 april
 • Stier
  21 april tot en met 20 mei
 • Tweelingen
  21 mei tot en met 20 juni
 • Kreeft
  21 juni tot en met 21 juli
 • Leeuw
  22 juli tot en met 22 augustus
 • Maagd
  23 augustus tot en met 22 september
 • Weegschaal
  23 september tot en met 23 oktober
 • Schorpioen
  23 oktober tot en met 21 november
 • Boogschutter
  22 november tot en met 21 december
 • Steenbok
  22 december tot en met 20 januari
 • Waterman
  21 januari tot en met 18 februari
 • Vissen
  19 februari tot en met 20 maart

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button