Algemene spiritualiteitDe Sterrentekens

Sterrentekens

De dierenriem of de Zodiac.

Er zijn 12 sterrenbeelden en elk teken heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, zijn eigen specifieke eigenschappen, verlangens en houding ten opzichte van leven en mensen. Door de projectie van de positie van planeten en de zon en de maan op het moment van geboorte te analyseren.

Ook de 4 elementen (vuur, water, aarde, lucht) zijn belangrijk bij je sterrenteken. Hier kan je de verklaringen vinden.

Astrologie kan ons een glimp geven van iemands basiskenmerken, voorkeuren, gebreken en angsten.

 • Ram
  21 maart tot en met 20 april
 • Stier
  21 april tot en met 20 mei
 • Tweelingen
  21 mei tot en met 20 juni
 • Kreeft
  21 juni tot en met 21 juli
 • Leeuw
  22 juli tot en met 22 augustus
 • Maagd
  23 augustus tot en met 22 september
 • Weegschaal
  23 september tot en met 23 oktober
 • Schorpioen
  23 oktober tot en met 21 november
 • Boogschutter
  22 november tot en met 21 december
 • Steenbok
  22 december tot en met 20 januari
 • Waterman
  21 januari tot en met 18 februari
 • Vissen
  19 februari tot en met 20 maart

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button