De Sterrentekens

Steenbok

22 december tot en met 19 januari

22 december tot en met 19 januari

Element: Aarde
Kleur: Bruin, Zwart
Dag: Zaterdag
Planeet: Saturnus
Compatibel met sterrentekens: Stier, Kreeft
Geluksgetallen: 4, 8, 13, 22

Edelstenen: Onyx, rookkwarts, argoniet
Kruiden: Heermoes, karwij, smeerwortel
Aromatische geuren: Eikenmos, opium, ecalyptus

Sterke punten

 • Verantwoordelijk
 • Gedisciplineerd
 • Zelfbeheersing
 • Goede managers

Zwakke punten

 • Allesweters
 • Meedogenloos
 • Neerbuigend
 • Verwacht het ergste

Steenbok houdt van

 • Familie
 • Traditie
 • Muziek
 • Ingetogen status
 • Hoogstaand vakmanschap

Steenbok houdt niet van

 • Bijna alles op een gegeven moment

De Geit van Angst

Een geit met de staart van een vis is gemaakt om angst het hoofd te bieden en paniek te zaaien. Het is het teken van beslissingen die worden genomen om te worden beschermd tegen monsters in onze geest, levens en directe fysieke omgeving. Altijd bereid om te veranderen in iets dat die enge dingen afschrikt, spreekt Steenbok over elke natuurlijke kettingreactie van angst, waar een eng ding tot vele andere leidt, opkomend als verdedigingsmechanismen die de dingen alleen maar erger maken. Ondergedompeld in hun geheimhouding staan ​​ze tegenover de wereld zoals ze zijn – dapper genoeg om nooit weg te rennen, maar constant bang voor hun innerlijke monsters.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button