De Sterrentekens

Steenbok

22 december tot en met 19 januari

22 december tot en met 19 januari

Element: Aarde
Kleur: Bruin, Zwart
Dag: Zaterdag
Planeet: Saturnus
Compatibel met sterrentekens: Stier, Kreeft
Geluksgetallen: 4, 8, 13, 22

Edelstenen: Onyx, rookkwarts, argoniet
Kruiden: Heermoes, karwij, smeerwortel
Aromatische geuren: Eikenmos, opium, ecalyptus

Sterke punten

 • Verantwoordelijk
 • Gedisciplineerd
 • Zelfbeheersing
 • Goede managers

Zwakke punten

 • Allesweters
 • Meedogenloos
 • Neerbuigend
 • Verwacht het ergste

Steenbok houdt van

 • Familie
 • Traditie
 • Muziek
 • Ingetogen status
 • Hoogstaand vakmanschap

Steenbok houdt niet van

 • Bijna alles op een gegeven moment

De Geit van Angst

Een geit met de staart van een vis is gemaakt om angst het hoofd te bieden en paniek te zaaien. Het is het teken van beslissingen die worden genomen om te worden beschermd tegen monsters in onze geest, levens en directe fysieke omgeving. Altijd bereid om te veranderen in iets dat die enge dingen afschrikt, spreekt Steenbok over elke natuurlijke kettingreactie van angst, waar een eng ding tot vele andere leidt, opkomend als verdedigingsmechanismen die de dingen alleen maar erger maken. Ondergedompeld in hun geheimhouding staan ​​ze tegenover de wereld zoals ze zijn – dapper genoeg om nooit weg te rennen, maar constant bang voor hun innerlijke monsters.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button