De Sterrentekens

Boogschutter

22 november tot en met 21 december

22 november tot en met 21 december

Element: Vuur
Kleur: Blauw
Dag: Donderdag
Planeet: Jupiter
Compatibel met sterrentekens: Tweelingen, Ram
Geluksgetallen: 3, 7, 9, 12, 21

Edelstenen: Sodaliet, labradoriet, topaas
Kruiden: Hysop, kervel, salie.
Aromatische geuren: Jeneverbes, lila, geranium

Sterke punten

 • Genereus
 • Idealistisch
 • Groot gevoel voor humor

Zwakke punten

 • Beloften die meer dan waar kunnen maken
 • Zeer ongeduldig
 • Zullen alles zeggen
 • Hoe ondiplomatiek ook

Boogschutter houdt van

 • Vrijheid
 • Reizen
 • Filosofie
 • Buiten zijn

Boogschutter houdt niet van

 • Aanhankelijke mensen
 • Beperkt
 • Uit de lucht geplukte theorieën
 • Details

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button