De Sterrentekens

Tweelingen

21 mei tot en met 20 juni

21 mei tot en met 20 juni

Element: lucht
Kleur: Lichtgroen, geel
Dag: Woensdag
Planeet: Mercurius
Compatibel met sterrentekens: Boogschutter, Waterman
Geluksgetallen: 5, 7, 14, 23

Edelstenen: Tijgeroog, chalcedoon, serpentijn
Kruiden: Basilicum, citroengras, marjolein
Aromatische geuren: Meiklokjes, veenreukgras, narcis

Sterke punten

 • Zacht
 • Aanhankelijk
 • Nieuwsgierig
 • Aanpasbaar
 • Snel kunnen leren
 • Ideeën uitwisselen

Zwakke punten

 • Zenuwachtig
 • Inconsistent
 • Besluiteloos

Tweelingen houden van

 • Muziek
 • Boeken
 • Tijdschriften
 • Gesprekken met bijna iedereen
 • Korte trips door de stad

Tweelingen houden niet van

 • Alleen zijn
 • Opgesloten zijn
 • Herhaling en routine

De zorgzame tweeling

Er is zoveel kinderlijke onschuld in de aard van Tweeling, die hun verhaal vertelt over broederschap, liefde tussen beste vrienden en familieleden die totaal verschillend zijn qua karakter, omstandigheden, fysieke verschijning of opvoeding. Ze zijn in deze wereld om verschillen te herstellen en ze zich goed te laten voelen, klaar om hun leven te geven voor een broer of een vriend. De tweeling ziet eerst liefde door communicatie en verbaal contact, en vindt het net zo belangrijk als fysiek contact met hun partner. Wanneer deze twee samenkomen, lijken alle obstakels te vervagen. Nieuwsgierig en altijd klaar om te flirten, kan een Tweeling veel tijd met verschillende geliefden doorbrengen totdat ze de juiste vinden die in staat is om hun intellect en energie te evenaren. Ze hebben spanning, afwisseling en passie nodig, en als ze de juiste persoon, een minnaar, een vriend en iemand vinden om samen tot één te praten, zullen ze trouw en vastberaden zijn om altijd hun hart te koesteren.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button