De Sterrentekens

Tweelingen

21 mei tot en met 20 juni

21 mei tot en met 20 juni

Element: lucht
Kleur: Lichtgroen, geel
Dag: Woensdag
Planeet: Mercurius
Compatibel met sterrentekens: Boogschutter, Waterman
Geluksgetallen: 5, 7, 14, 23

Edelstenen: Tijgeroog, chalcedoon, serpentijn
Kruiden: Basilicum, citroengras, marjolein
Aromatische geuren: Meiklokjes, veenreukgras, narcis

Sterke punten

 • Zacht
 • Aanhankelijk
 • Nieuwsgierig
 • Aanpasbaar
 • Snel kunnen leren
 • Ideeën uitwisselen

Zwakke punten

 • Zenuwachtig
 • Inconsistent
 • Besluiteloos

Tweelingen houden van

 • Muziek
 • Boeken
 • Tijdschriften
 • Gesprekken met bijna iedereen
 • Korte trips door de stad

Tweelingen houden niet van

 • Alleen zijn
 • Opgesloten zijn
 • Herhaling en routine

De zorgzame tweeling

Er is zoveel kinderlijke onschuld in de aard van Tweeling, die hun verhaal vertelt over broederschap, liefde tussen beste vrienden en familieleden die totaal verschillend zijn qua karakter, omstandigheden, fysieke verschijning of opvoeding. Ze zijn in deze wereld om verschillen te herstellen en ze zich goed te laten voelen, klaar om hun leven te geven voor een broer of een vriend. De tweeling ziet eerst liefde door communicatie en verbaal contact, en vindt het net zo belangrijk als fysiek contact met hun partner. Wanneer deze twee samenkomen, lijken alle obstakels te vervagen. Nieuwsgierig en altijd klaar om te flirten, kan een Tweeling veel tijd met verschillende geliefden doorbrengen totdat ze de juiste vinden die in staat is om hun intellect en energie te evenaren. Ze hebben spanning, afwisseling en passie nodig, en als ze de juiste persoon, een minnaar, een vriend en iemand vinden om samen tot één te praten, zullen ze trouw en vastberaden zijn om altijd hun hart te koesteren.

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button