De Sterrentekens

Stier

20 april tot en met 20 mei

20 april tot en met 20 mei

Element: Aarde
Kleur: Groen, roze
Dag: Vrijdag, maandag
Planeet: Venus
Compatibel met sterrentekens: Schorpioen, kreeft
Geluksgetallen: 2, 6, 9, 12, 24

Edelstenen: Aventurijn, rozenkwarts, smaragd
Kruiden: Cardemon, tijm, vlierbes
Aromatische geuren: Roos, jasmijn, bergamot

Sterke punten

 • Betrouwbaar
 • Geduldig
 • Praktisch
 • Toegewijd
 • Verantwoordelijk
 • Stabiel

Zwakke punten

 • Koppig
 • Bezitterig
 • Compromisloos

Stier houdt van

 • Tuinieren
 • Kkoken
 • Muziek
 • Romantiek
 • Kleding van hoge kwaliteit
 • Werken met handen

Stier houdt niet van

 • Plotselinge veranderingen
 • Complicaties
 • Onzekerheid van welke aard dan ook
 • Synthetische stoffen

De zwervende stier

Als degene die hun beste vriendin, godin Hera zelf, heeft verraden, is dit een ongelukkig wezen dat moet ronddwalen op aarde om vrijheid te vinden. Alsof iets hen altijd achter hun rug prikte en hen herinnerde aan het geluk dat ze ooit, stekend en vooruit stuwend, hun eigen wereld, eenzaam en gescheiden van hun kern, van dichtbij benaderden. Om liefde te vinden, moet een Stier de wereld rondreizen, van perspectief veranderen of een verandering aanbrengen in hun hele geloofssysteem en hun waardensysteem.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button