De Sterrentekens

Stier

20 april tot en met 20 mei

20 april tot en met 20 mei

Element: Aarde
Kleur: Groen, roze
Dag: Vrijdag, maandag
Planeet: Venus
Compatibel met sterrentekens: Schorpioen, kreeft
Geluksgetallen: 2, 6, 9, 12, 24

Edelstenen: Aventurijn, rozenkwarts, smaragd
Kruiden: Cardemon, tijm, vlierbes
Aromatische geuren: Roos, jasmijn, bergamot

Sterke punten

 • Betrouwbaar
 • Geduldig
 • Praktisch
 • Toegewijd
 • Verantwoordelijk
 • Stabiel

Zwakke punten

 • Koppig
 • Bezitterig
 • Compromisloos

Stier houdt van

 • Tuinieren
 • Kkoken
 • Muziek
 • Romantiek
 • Kleding van hoge kwaliteit
 • Werken met handen

Stier houdt niet van

 • Plotselinge veranderingen
 • Complicaties
 • Onzekerheid van welke aard dan ook
 • Synthetische stoffen

De zwervende stier

Als degene die hun beste vriendin, godin Hera zelf, heeft verraden, is dit een ongelukkig wezen dat moet ronddwalen op aarde om vrijheid te vinden. Alsof iets hen altijd achter hun rug prikte en hen herinnerde aan het geluk dat ze ooit, stekend en vooruit stuwend, hun eigen wereld, eenzaam en gescheiden van hun kern, van dichtbij benaderden. Om liefde te vinden, moet een Stier de wereld rondreizen, van perspectief veranderen of een verandering aanbrengen in hun hele geloofssysteem en hun waardensysteem.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button