De Sterrentekens

Ram

21 maart tot en met 19 april

21 maart tot en met 19 april

Element: Vuur
Kleur: Rood
Dag: Dinsdag
Planeet: Mars
Compatibel met sterrentekens: Weegschaal, Leeuw
Gelukgetal: 1, 8, 17

Edelstenen: Carneool, sardonyx, rode jaspis
Kruiden: Kaneel, kruidennagel, gember
Aromatische geuren: Sandelhout, drakenbloed, kamperfoelie

Sterke punten

 • Moedig
 • Vastberaden
 • Zelfverzekerd
 • Enthousiast
 • Optimistisch
 • Eerlijk
 • Gepassioneerd

Zwakke punten

 • Ongeduldig
 • Humeurig
 • Opvliegend
 • Impulsief
 • Agressief

Ram houdt van

 • Comfortabele kleding
 • Leiderschapsrollen op zich nemen
 • Fysieke uitdagingen
 • Individuele sporten

Ram houdt niet van

 • Inactiviteit
 • Vertragingen
 • Werk dat zijn talenten niet gebruikt

De vliegende ram

Geleid door het verhaal van het Gulden Vlies, staat een Ram klaar om de held van de dag te zijn, weg te vliegen en veel bedreigde, machteloze mensen op hun rug te dragen. De kracht van de ram wordt op zijn rug gedragen, want hij is het goud zelf, glanzend en aantrekkelijk voor degenen die klaar zijn voor verraad. Het verhaal van glorie dat niet gemakkelijk te dragen is, zit in deze twee hoorns, en als dit dier niet wordt geschoren, waardoor verandering mogelijk is en iemand een warme trui krijgt, zullen ze niet veel van de wereld te ontvangen hebben. Elke Ram heeft een taak om zijn positie, kracht, goud of fysieke kracht gewillig met andere mensen te delen, of de energie wordt gestopt in zijn natuurlijke stroom, angst neemt het over en het proces van geven en ontvangen houdt het evenwicht op nul.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button