De Sterrentekens

Ram

21 maart tot en met 19 april

21 maart tot en met 19 april

Element: Vuur
Kleur: Rood
Dag: Dinsdag
Planeet: Mars
Compatibel met sterrentekens: Weegschaal, Leeuw
Gelukgetal: 1, 8, 17

Edelstenen: Carneool, sardonyx, rode jaspis
Kruiden: Kaneel, kruidennagel, gember
Aromatische geuren: Sandelhout, drakenbloed, kamperfoelie

Sterke punten

 • Moedig
 • Vastberaden
 • Zelfverzekerd
 • Enthousiast
 • Optimistisch
 • Eerlijk
 • Gepassioneerd

Zwakke punten

 • Ongeduldig
 • Humeurig
 • Opvliegend
 • Impulsief
 • Agressief

Ram houdt van

 • Comfortabele kleding
 • Leiderschapsrollen op zich nemen
 • Fysieke uitdagingen
 • Individuele sporten

Ram houdt niet van

 • Inactiviteit
 • Vertragingen
 • Werk dat zijn talenten niet gebruikt

De vliegende ram

Geleid door het verhaal van het Gulden Vlies, staat een Ram klaar om de held van de dag te zijn, weg te vliegen en veel bedreigde, machteloze mensen op hun rug te dragen. De kracht van de ram wordt op zijn rug gedragen, want hij is het goud zelf, glanzend en aantrekkelijk voor degenen die klaar zijn voor verraad. Het verhaal van glorie dat niet gemakkelijk te dragen is, zit in deze twee hoorns, en als dit dier niet wordt geschoren, waardoor verandering mogelijk is en iemand een warme trui krijgt, zullen ze niet veel van de wereld te ontvangen hebben. Elke Ram heeft een taak om zijn positie, kracht, goud of fysieke kracht gewillig met andere mensen te delen, of de energie wordt gestopt in zijn natuurlijke stroom, angst neemt het over en het proces van geven en ontvangen houdt het evenwicht op nul.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button