De Sterrentekens

Maagd

23 augustus tot en met 22 september

23 augustus tot en met 22 september

Element: Aarde
Kleur: Grijs, beige, lichtgeel
Dag: Woensdag
Planeet: Mercurius
Compatibel met sterrentekens: vissen, kanker
Geluksgetallen: 5, 14, 15, 23, 32

Edelstenen: Safier, amazoniet, dalmatiër jaspis.
Kruiden: Rozemarijn, peterselie, citroen verbena
Aromatische geuren: Cypres, violet, mirre

Sterke punten

 • Loyaal
 • Analytisch
 • Vriendelijk
 • Hardwerkend
 • Praktisch

Zwakke punten

 • Verlegenheid
 • Zorgen
 • Overdreven kritisch over zichzelf en anderen
 • Allemaal werk en geen spel

Maagd houdt van

 • Dieren
 • Gezond voedsel
 • Boeken
 • Natuur
 • Netheid

Maagd houdt niet van

 • Onbeschoftheid
 • Hulp vragen
 • Centraal staan

De teleurgestelde godin

Op zoek naar goedheid in de mensheid is het verhaal van Maagd en teleurstelling lijkt vanuit hun oogpunt onvermijdelijk. De eerste keer dat ze uit hun wolk kwamen en op planeet Aarde sprongen, voelde het alsof het hun missie was om hun bestaan ​​ten goede te gebruiken en manieren van gerechtigheid en zuiverheid bij andere mensen te ontdekken. Zodra ze het niet te vaak vinden, zullen Maagden wegtrekken, verdwalen, verslaafd raken aan drugs, of gewoon scheiden van andere mensen om op de bank te gaan zitten, kritiek te leveren en te oordelen.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button