De Sterrentekens

Maagd

23 augustus tot en met 22 september

23 augustus tot en met 22 september

Element: Aarde
Kleur: Grijs, beige, lichtgeel
Dag: Woensdag
Planeet: Mercurius
Compatibel met sterrentekens: vissen, kanker
Geluksgetallen: 5, 14, 15, 23, 32

Edelstenen: Safier, amazoniet, dalmatiër jaspis.
Kruiden: Rozemarijn, peterselie, citroen verbena
Aromatische geuren: Cypres, violet, mirre

Sterke punten

 • Loyaal
 • Analytisch
 • Vriendelijk
 • Hardwerkend
 • Praktisch

Zwakke punten

 • Verlegenheid
 • Zorgen
 • Overdreven kritisch over zichzelf en anderen
 • Allemaal werk en geen spel

Maagd houdt van

 • Dieren
 • Gezond voedsel
 • Boeken
 • Natuur
 • Netheid

Maagd houdt niet van

 • Onbeschoftheid
 • Hulp vragen
 • Centraal staan

De teleurgestelde godin

Op zoek naar goedheid in de mensheid is het verhaal van Maagd en teleurstelling lijkt vanuit hun oogpunt onvermijdelijk. De eerste keer dat ze uit hun wolk kwamen en op planeet Aarde sprongen, voelde het alsof het hun missie was om hun bestaan ​​ten goede te gebruiken en manieren van gerechtigheid en zuiverheid bij andere mensen te ontdekken. Zodra ze het niet te vaak vinden, zullen Maagden wegtrekken, verdwalen, verslaafd raken aan drugs, of gewoon scheiden van andere mensen om op de bank te gaan zitten, kritiek te leveren en te oordelen.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button