De Sterrentekens

Maagd

23 augustus tot en met 22 september

23 augustus tot en met 22 september

Element: Aarde
Kleur: Grijs, beige, lichtgeel
Dag: Woensdag
Planeet: Mercurius
Compatibel met sterrentekens: vissen, kanker
Geluksgetallen: 5, 14, 15, 23, 32

Edelstenen: Safier, amazoniet, dalmatiër jaspis.
Kruiden: Rozemarijn, peterselie, citroen verbena
Aromatische geuren: Cypres, violet, mirre

Sterke punten

 • Loyaal
 • Analytisch
 • Vriendelijk
 • Hardwerkend
 • Praktisch

Zwakke punten

 • Verlegenheid
 • Zorgen
 • Overdreven kritisch over zichzelf en anderen
 • Allemaal werk en geen spel

Maagd houdt van

 • Dieren
 • Gezond voedsel
 • Boeken
 • Natuur
 • Netheid

Maagd houdt niet van

 • Onbeschoftheid
 • Hulp vragen
 • Centraal staan

De teleurgestelde godin

Op zoek naar goedheid in de mensheid is het verhaal van Maagd en teleurstelling lijkt vanuit hun oogpunt onvermijdelijk. De eerste keer dat ze uit hun wolk kwamen en op planeet Aarde sprongen, voelde het alsof het hun missie was om hun bestaan ​​ten goede te gebruiken en manieren van gerechtigheid en zuiverheid bij andere mensen te ontdekken. Zodra ze het niet te vaak vinden, zullen Maagden wegtrekken, verdwalen, verslaafd raken aan drugs, of gewoon scheiden van andere mensen om op de bank te gaan zitten, kritiek te leveren en te oordelen.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button