De Sterrentekens

Leeuw

23 juli tot en met 22 augustus

23 juli tot en met 22 augustus

Element: Vuur
Kleur: Goud, Geel, Oranje
Dag: Zondag
Planeet: zon
Compatibel met sterrentekens: Waterman, Tweelingen
Geluksgetallen: 1, 3, 10, 19

Edelstenen: Citrien, bergkristal, amber.
Aromatische geuren: Amber, appelsien, frankincense.
Kruiden: Saffraan, laurier, goudbloem

Sterke punten

 • Creatief
 • Gepassioneerd
 • Genereus
 • Hartelijk
 • Vrolijk
 • Humoristisch

Zwakke punten

 • Arrogant
 • Koppig
 • Egocentrisch
 • Lui
 • Onbuigzaam

Leeuw houdt van

 • Theater
 • Vakantie nemen
 • Bewonderd worden
 • Dure dingen
 • Felle kleuren
 • Plezier met vrienden

Leeuw houdt niet van

 • Genegeerd worden
 • De moeilijke realiteit onder ogen zien
 • Niet behandeld worden als een koning of koningin

De leeuw in de grot

Het verhaal van de leeuw spreekt altijd over moed. Dit is een dier zonder angst en onmogelijk om uit te dagen, te kwetsen of te vernietigen, en hun enige zwakheden zijn angst en agressie jegens degenen die ze tegenkomen. Wonen in een grot, een leeuw moet er altijd een hebben, nestelen en troost vinden in moeilijke tijden. Ze mogen daar echter nooit lang blijven. Met hun hoofd omhoog, moeten ze anderen met waardigheid en respect tegemoet treden, nooit een stem, een hand of een wapen verheffen, dapper wandelend door het bos dat ze regeren.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button