De Sterrentekens

Leeuw

23 juli tot en met 22 augustus

23 juli tot en met 22 augustus

Element: Vuur
Kleur: Goud, Geel, Oranje
Dag: Zondag
Planeet: zon
Compatibel met sterrentekens: Waterman, Tweelingen
Geluksgetallen: 1, 3, 10, 19

Edelstenen: Citrien, bergkristal, amber.
Aromatische geuren: Amber, appelsien, frankincense.
Kruiden: Saffraan, laurier, goudbloem

Sterke punten

 • Creatief
 • Gepassioneerd
 • Genereus
 • Hartelijk
 • Vrolijk
 • Humoristisch

Zwakke punten

 • Arrogant
 • Koppig
 • Egocentrisch
 • Lui
 • Onbuigzaam

Leeuw houdt van

 • Theater
 • Vakantie nemen
 • Bewonderd worden
 • Dure dingen
 • Felle kleuren
 • Plezier met vrienden

Leeuw houdt niet van

 • Genegeerd worden
 • De moeilijke realiteit onder ogen zien
 • Niet behandeld worden als een koning of koningin

De leeuw in de grot

Het verhaal van de leeuw spreekt altijd over moed. Dit is een dier zonder angst en onmogelijk om uit te dagen, te kwetsen of te vernietigen, en hun enige zwakheden zijn angst en agressie jegens degenen die ze tegenkomen. Wonen in een grot, een leeuw moet er altijd een hebben, nestelen en troost vinden in moeilijke tijden. Ze mogen daar echter nooit lang blijven. Met hun hoofd omhoog, moeten ze anderen met waardigheid en respect tegemoet treden, nooit een stem, een hand of een wapen verheffen, dapper wandelend door het bos dat ze regeren.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button