De Sterrentekens

Kreeft

21 juni tot en met 22 juli

21 juni tot en met 22 juli

Element: Water
Kleur: Wit
Dag: Maandag, donderdag
Planeet: Maan
Compatibel met sterrentekens: Steenbok, Stier
Geluksgetallen: 2, 3, 15, 20

Edelstenen: Maansteen, calciet, andesopaal.
Aromatische geuren: Lelie, rozenhout, palmarosa
Kruiden: Kamille, munt, anijs

Sterke punten

 • Vasthoudend
 • Zeer vindingrijk
 • Loyaal
 • Emotioneel
 • Sympathiek
 • Overtuigend

Zwakke punten

 • Humeurig
 • Pessimistisch
 • Achterdochtig
 • Manipulatief
 • Onzeker

Kreeft houdt van

 • Kunst
 • Hobby’s thuis
 • Ontspannen bij of in het water
 • Dierbaren helpen
 • Een goede maaltijd met vrienden

Kreeft houdt niet van

 • Vreemden
 • Elke kritiek op moeder
 • Onthulling van het persoonlijke leven

De dappere kreeft

Door iets waarin ze geloven naar deze aarde gestuurd, alleen om te rommelen met iemand die groter is dan zij, dit is geen dier dat zich bewust is van hun kracht. Patriottisme kan hen ertoe brengen hun eigen welzijn in gevaar te brengen en voor de zaak van iemand anders te vechten, alsof anderen hun hogere macht kunnen worden. De kreeft weet waar ze heen gaan, maar dit gaat vaak de verkeerde kant op, tenminste totdat ze hun lessen leren en alleen op zichzelf gaan vertrouwen.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Astro Julia

Misschien zegt de naam je niet meteen iets, maar Astro Julia is al een grote naam sinds 1958. Bij de rijken in de Kempen tot ver over de landsgrenzen heen. Inderdaad deze dame is al meer dan 62 jaar bezig met astrologie. Diep in de stille Kempen, aan de rand van een bos staat een statige villa uit de jaren ‘70 waar de tijd een beetje is blijven hangen, maar de nostalgische sfeer zorgt voor een idyllisch karakter. Wij ontmoetten daar de 78-jarige Julia De Ceuninck. Julia vertelde dat ze van haar dochter het magazine De Spirituele Wereld had gekregen. Ze was zo blij dat er terug een magazine was waar eindelijk eens prachtige, informatieve en zuivere artikels in stonden die gingen over spiritualiteit. Maar ze wou meer dan alleen maar lezen en toen vraag ze haar dochter een mail te sturen, want met computers werken wil ze niet. Sinds het overlijden van haar man Jef een 5-tal jaar geleden, was ze een beetje de weg kwijt in het leven. Maar nu heeft ze haar doel: het schrijven over astrologie en het maken van de horoscopen voor ons magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button