De Sterrentekens

Kreeft

21 juni tot en met 22 juli

21 juni tot en met 22 juli

Element: Water
Kleur: Wit
Dag: Maandag, donderdag
Planeet: Maan
Compatibel met sterrentekens: Steenbok, Stier
Geluksgetallen: 2, 3, 15, 20

Edelstenen: Maansteen, calciet, andesopaal.
Aromatische geuren: Lelie, rozenhout, palmarosa
Kruiden: Kamille, munt, anijs

Sterke punten

 • Vasthoudend
 • Zeer vindingrijk
 • Loyaal
 • Emotioneel
 • Sympathiek
 • Overtuigend

Zwakke punten

 • Humeurig
 • Pessimistisch
 • Achterdochtig
 • Manipulatief
 • Onzeker

Kreeft houdt van

 • Kunst
 • Hobby’s thuis
 • Ontspannen bij of in het water
 • Dierbaren helpen
 • Een goede maaltijd met vrienden

Kreeft houdt niet van

 • Vreemden
 • Elke kritiek op moeder
 • Onthulling van het persoonlijke leven

De dappere kreeft

Door iets waarin ze geloven naar deze aarde gestuurd, alleen om te rommelen met iemand die groter is dan zij, dit is geen dier dat zich bewust is van hun kracht. Patriottisme kan hen ertoe brengen hun eigen welzijn in gevaar te brengen en voor de zaak van iemand anders te vechten, alsof anderen hun hogere macht kunnen worden. De kreeft weet waar ze heen gaan, maar dit gaat vaak de verkeerde kant op, tenminste totdat ze hun lessen leren en alleen op zichzelf gaan vertrouwen.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button