De Sterrentekens

Kreeft

21 juni tot en met 22 juli

21 juni tot en met 22 juli

Element: Water
Kleur: Wit
Dag: Maandag, donderdag
Planeet: Maan
Compatibel met sterrentekens: Steenbok, Stier
Geluksgetallen: 2, 3, 15, 20

Edelstenen: Maansteen, calciet, andesopaal.
Aromatische geuren: Lelie, rozenhout, palmarosa
Kruiden: Kamille, munt, anijs

Sterke punten

 • Vasthoudend
 • Zeer vindingrijk
 • Loyaal
 • Emotioneel
 • Sympathiek
 • Overtuigend

Zwakke punten

 • Humeurig
 • Pessimistisch
 • Achterdochtig
 • Manipulatief
 • Onzeker

Kreeft houdt van

 • Kunst
 • Hobby’s thuis
 • Ontspannen bij of in het water
 • Dierbaren helpen
 • Een goede maaltijd met vrienden

Kreeft houdt niet van

 • Vreemden
 • Elke kritiek op moeder
 • Onthulling van het persoonlijke leven

De dappere kreeft

Door iets waarin ze geloven naar deze aarde gestuurd, alleen om te rommelen met iemand die groter is dan zij, dit is geen dier dat zich bewust is van hun kracht. Patriottisme kan hen ertoe brengen hun eigen welzijn in gevaar te brengen en voor de zaak van iemand anders te vechten, alsof anderen hun hogere macht kunnen worden. De kreeft weet waar ze heen gaan, maar dit gaat vaak de verkeerde kant op, tenminste totdat ze hun lessen leren en alleen op zichzelf gaan vertrouwen.

Bron
Edelstenen, Kruiden, Aromatische geuren: Timmy Van Den Heuvel

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button