Spirituele Boeken

Het geheim van ASMR

Fluisteren, knisperen, kriebelen, kneden, kijken en nog veel meer

Zopas verscheen bij AnkhHermes “Het geheim van ASMR”. Craig Richard legt je haarfijn uit hoe je ASMR kunt opwekken met behulp van allerlei visuele, geluids- en gevoelstriggers.

ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) staat voor een tintelend gevoel op je hoofd, je huid en in je hersenen, en een gevoel van diepe ontspanning. Het kan onder andere leiden tot een betere nachtrust en vermindering van pijn-, stress- en angstgevoelens.

Hóe ASMR werkt is nog niet helemaal duidelijk, maar dát het werkt wel. Op YouTube zijn miljoenen ASMR-filmpjes te vinden waarin naar hartenlust gefluisterd, geknisperd en geschilderd wordt. Met Het geheim van ASMR kun je zelf aan de slag en leer je om de hersentintelingen te stimuleren. Van fluwelen (stem)geluiden tot vederlichte aanrakingen, van zachte kwastjes tot bijzondere of juist alledaagse voorwerpen. Je krijgt tips, ideeën en technieken voor sessies in je eentje, maar ook met een partner en zelfs in de setting van een rollenspel.

ASMR is een andere, fascinerende manier van ontspannen. Met dit boek ontdek je wat ASMR voor jou kan doen!

Craig Richard

Oprichter van ASMRUniversity, waarmee hij onderzoek naar ASMR wil stimuleren en ondersteunen. Ook is hij professor aan de faculteit bio-farmaceutische wetenschappen van de Shenandoah University School of Pharmacy in Winchester, Virginia.

Praktisch

Het geheim van ASMR, ontspan je hersenen door je zintuigen.
Auteur: Craig Richard
ISBN: 9789020215830
Prijs: € 22,50
Uitgeverij: AnkhHermes

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button