De Spirituele Wereld

Wij zoeken:

Voor een nieuw project zijn we opzoek naar amateur-audiovisuele mensen.

Ben jij gebeten door mooie reportages te maken en te bewerken?

Beschik jij over eigen camera, geluidsmateriaal en een eigen productiestudio (videobewerkingssoftware).

Ben jij afkomstig uit de regio Ranst-Antwerpen-België?

Wordt vrijwilliger!

We kunnen je geen vergoeding geven, wel veel ervaring erbij, een goed gevoel in onze familie en een vrijwilligersverzekering.

Wat moet ik doen?

Gelieve je motivatie, ervaring, cursussen die je deed, ook of je in een amateur-videoclub zit op te sommen en te versturen naar magazine@despirituelewereld.be.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button