De Spirituele Wereld

Wij zoeken:

Voor een nieuw project zijn we opzoek naar amateur-audiovisuele mensen.

Ben jij gebeten door mooie reportages te maken en te bewerken?

Beschik jij over eigen camera, geluidsmateriaal en een eigen productiestudio (videobewerkingssoftware).

Ben jij afkomstig uit de regio Ranst-Antwerpen-België?

Wordt vrijwilliger!

We kunnen je geen vergoeding geven, wel veel ervaring erbij, een goed gevoel in onze familie en een vrijwilligersverzekering.

Wat moet ik doen?

Gelieve je motivatie, ervaring, cursussen die je deed, ook of je in een amateur-videoclub zit op te sommen en te versturen naar magazine@despirituelewereld.be.

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button