De Spirituele Wereld

Lezersenquête

tot 1 januari 2021.

Omdat we graag willen weten wat jullie leuk en minder leuk vinden aan Www.despirituelewereld.be en ons magazine De Spirituele Wereld hebben wij een kleine enquête samengesteld. We zouden het fijn vinden als je die wilt invullen. Met jullie inbreng kunnen we De Spirituele Wereld nog beter, leuker en interessanter maken.

De vragenlijst heb je in een paar minuten ingevuld. En beloofd: we gaan heel secuur met jullie gegevens om. Door je deelname maak je kans op 1 van de 10 beschikbare exemplaren van de “Gadgy Crackle Glass Ball Lights” aangeboden door De Spirituele Markt.

Klik hier om door te gaan naar de enquête tot 1 januari 2021.

We danken je op voorhand voor je eerlijke feedback.

Hans Van Dyck

Een duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hans is spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken manifestatie en geeft tevens ook healingen op je lichaam. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Wereld TV, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica zijn maar enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Waar hij visitekaartjes, logo's, huisstijlen, ... lay-out maar ook waar hij spirituele producten ontwikkeld. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button