De Spirituele Wereld

Lezersenquête

tot 1 januari 2021.

Omdat we graag willen weten wat jullie leuk en minder leuk vinden aan Www.despirituelewereld.be en ons magazine De Spirituele Wereld hebben wij een kleine enquête samengesteld. We zouden het fijn vinden als je die wilt invullen. Met jullie inbreng kunnen we De Spirituele Wereld nog beter, leuker en interessanter maken.

De vragenlijst heb je in een paar minuten ingevuld. En beloofd: we gaan heel secuur met jullie gegevens om. Door je deelname maak je kans op 1 van de 10 beschikbare exemplaren van de “Gadgy Crackle Glass Ball Lights” aangeboden door De Spirituele Markt.

Klik hier om door te gaan naar de enquête tot 1 januari 2021.

We danken je op voorhand voor je eerlijke feedback.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button