Spirituele Boeken

Recensie: Karin Steffens – Laat je raken

Praktische Informatie

Auteur: Karin Steffens
Pagina’s: 160
Uitgeverij: Uitgeverij Altamira / L&M Books
ISBN: 978-94-0130-359-0
Adviesprijs: € 14,99

De inhoud van het boek kan je hier lezen op onze site: Karin Steffens – Laat je raken

Recensie

Dit boek is geschreven door Karin Steffens. Toen ik het boekje in mijn handenkreeg, was ik meteen gefascineerd door de titel “Laat je raken” en zeker door wat onder de titel staat “wat je emoties je vertellen”. Veel mensen zeggen vaak ik ben gelukkig en heb geen pijnen, maar als je dan dieper graaft dan schrikken de mensen soms van “hey wat is dat hier” en dan komen gewoonlijk de emoties los, die nog vast zaten van in het verre verleden dat ze onderdrukt hadden.

Karin Steffens noemt het oude pijnen. Mensen hebben zodanig alles onderdrukt dat ze de oude pijnen vergeten zijn, maar ze zitten er nog steeds. Dikwijls zie je mensen agressief reageren omdat ze hun oude pijnen verdrongen hebben. Ze beseffen dat niet, tot je erover gaat praten met hen. Als ze er dan vijf minuten over nadenken, zie je plots dat ze inderdaad oude pijnen hebben van in het verleden. Dat kan van een vorig huwelijk zijn of van in de kinderjaren. De oude pijnen zitten daar en ze weten niet goed hoe ze er mee om moeten gaan.

Wil jij ook van oude pijnen verlost worden en je door je gevoel laten leiden?
Ben je nieuwsgierig naar hoe je dat kan doen?

Met dit boek wil Karin Steffens je hierbij op weg helpen. Ze beschrijft de inzichten die jij op jouw eigen weg hebt gekregen. Het is tevens ook een werkboek met heel gemakkelijke en prachtige meditaties. Ze leert je om te gaan met emoties. Met haar prachtige meditaties ga je werken om die oude pijnen te verbannen uit je lichaam. Ze wil je uitnodigen om het boek niet te lezen als de waarheid, maar vooral als een kans om het zelf te ervaren.

Pas de prachtige oefeningen toe en kijk wat ze voor jou doen. Neem niet zomaar alles aan, maar wijs het ook niet af voordat je het in je eigen leven onderzocht hebt.Pas als je het zelf hebt gevoeld, kan het ook jouw waarheid worden. Of juist niet. De verschillende delen van dit boek begint ze steeds met haar weg. Hierin beschrijft ze de ervaringen uit haar eigen leven. Het liefst zou ze daarna naar jouw ervaringen luisteren, maar daar leent een boek zich helaas niet voor.

Daarom gaat ze na haar eigen verhaal verder met de uitleg en een praktische vertaling van haarinzichten, zodat je deze kan toepassen in je eigen leven. Tussendoor stelt ze je vragen waarmee ze je uitnodigt om naar binnen te keren en te ontdekken hoe het bij jou werkt. Misschien kan je je antwoorden delen of uitwisselen met anderen. Dat geeft niet alleen verdieping voor jezelf, maar ook in je relaties.

JONI Team

Als echtpaar (Nina Lenaerts en Jorge Gomez) vormen ze een (h)echt team dat mensen wil helpen die op zoek zijn naar een goede en gelukkige levensweg. Jorge is een Reiki Master en geeft Reiki cursussen en behandelingen. Nina is ervaren levenscoach en begeleid mensen met behulp van kaarten en pendel op hun levenspad. Mensen die graag hun levensweg willen zoeken, kunnen altijd bij hun terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button