Spirituele Boeken

Eetbare wilde kruiden en planten

De vele goede eigenschappen van wilde kruiden overzichtelijk in één boek. Met tips voor het oogsten in de natuur en het verbouwen in de eigen tuin.

De vele goede eigenschappen van wilde kruiden, planten en vruchten worden maar al te vaak over het hoofd gezien. In dit boek worden de meest voorkomende wilde planten uitvoerig beschreven. Er wordt dieper ingegaan op de geneeskrachtige eigenschappen van de planten en de talrijke recepten voor thee, gelei, salades, brood, likeur enzovoort laten je proeven van de veelzijdigheid die de paardenbloem, de hondsroos, de brandnetel, de sleedoorn en nog veel andere soorten je te bieden hebben.

De geneeskrachtige eigenschappen van wilde planten en het gebruik ervan in je dagelijks leven, worden uitvoerig besproken in dit boek. Van iedere soort vind je een mooie, gedetailleerde foto, een oogstkalender en recepten voor thee, gelei, kruidenolie en heerlijke gerechten. Nadruk op de geneeskrachtige werking. Elke soort wordt uitvoerig besproken, met natuur-, tuin- en culinaire tips

Monica Wurft

Monica Wurft legde met haar opleiding tot huishoudkundige en haar scholing tot kruidendeskundige de basis voor dit boek.

Na talloze kruidenwandelingen, lezingen en workshops kwam ze uiteindelijk tot schrijven.

Met dit boek wil ze zoveel mogelijk mensen toegang geven tot de natuur en de inheemse planten.

Praktische Informatie

Auteur:  Monica Wurft
Pagina’s: 128
Uitgeverij: Uitgeverij Deltas
ISBN: 978-90-44-74982-3
Adviesprijs: € 15,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button