Spirituele Boeken

Moeder aarde. Mindfulness & meditatie kleurboek

Mindfulness en meditatie zijn bewezen effectief voor iedereen die weer in contact met zichzelf wil komen en een moment wil ontsnappen aan de dagelijkse routine.

De kleurplaten in dit boek zijn gewijd aan Moeder Aarde en aan de helende krachten van Gaia, de oermoeder. Het inkleuren van de tekeningen helpt je om je focus in het nu te houden. Kom in contact met je echte, pure zelf en neem de energie die je daar vindt mee in je dagelijks leven.  In dit bijzondere kleurboek nodigt Toni Carmine Salerno je uit op een spirituele reis naar de stille en vredige plekken in jezelf. Ontsnap aan de voortdurende gedachtestroom en de zorgen van elke dag.

  • De kleurplaten zijn gebaseerd op bestaande kunstwerken
  • Uitgevoerd met stevig, helderwit papier voor het mooiste kleurresultaat
  • Bij elke kleurplaat staat een korte beschrijving, een bevestiging of een boodschap

Over de auteur

Toni Carmine Salerno wordt wereldwijd erkend voor zijn kunstwerken en publicaties. Culturen en grenzen vervagen in zijn werk en hij onderzoekt universele en tijdloze thema’s zoals spiritualiteit, genezing, filosofie en liefde. Zijn kunstwerken stralen een helende energie uit die ons in contact brengt met ons spirituele zelf.

Praktische Informatie

Auteur:  Toni Carmine Salerno
Pagina’s: 64
Uitgeverij: Uitgeverij Deltas / Chantecler / Zuidnederlandse Uitgeverij N.V.
ISBN: 978-90-44-75074-4
Adviesprijs: € 15,95

Koen Van Genechten

Hallo, ik ben geboren en getogen te Zoersel. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig als zelfstandige ICT voor de zorgsector en in bijberoep ben ik een lifecoach. In mijn huisje te Zoersel kook ik graag maar ik ga ook graag uit eten. Ik drink wel is een wijntje maar bovenal geniet ik van het leven.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button