Spirituele Boeken

Moeder aarde. Mindfulness & meditatie kleurboek

Mindfulness en meditatie zijn bewezen effectief voor iedereen die weer in contact met zichzelf wil komen en een moment wil ontsnappen aan de dagelijkse routine.

De kleurplaten in dit boek zijn gewijd aan Moeder Aarde en aan de helende krachten van Gaia, de oermoeder. Het inkleuren van de tekeningen helpt je om je focus in het nu te houden. Kom in contact met je echte, pure zelf en neem de energie die je daar vindt mee in je dagelijks leven.  In dit bijzondere kleurboek nodigt Toni Carmine Salerno je uit op een spirituele reis naar de stille en vredige plekken in jezelf. Ontsnap aan de voortdurende gedachtestroom en de zorgen van elke dag.

  • De kleurplaten zijn gebaseerd op bestaande kunstwerken
  • Uitgevoerd met stevig, helderwit papier voor het mooiste kleurresultaat
  • Bij elke kleurplaat staat een korte beschrijving, een bevestiging of een boodschap

Over de auteur

Toni Carmine Salerno wordt wereldwijd erkend voor zijn kunstwerken en publicaties. Culturen en grenzen vervagen in zijn werk en hij onderzoekt universele en tijdloze thema’s zoals spiritualiteit, genezing, filosofie en liefde. Zijn kunstwerken stralen een helende energie uit die ons in contact brengt met ons spirituele zelf.

Praktische Informatie

Auteur:  Toni Carmine Salerno
Pagina’s: 64
Uitgeverij: Uitgeverij Deltas / Chantecler / Zuidnederlandse Uitgeverij N.V.
ISBN: 978-90-44-75074-4
Adviesprijs: € 15,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button