Spirituele Boeken

Meer tijd voor jezelf

Als je steeds weer de indruk hebt dat alles te snel gaat, kun je dankzij dit boek een nieuwe methode ontdekken om inzicht te krijgen in de indeling van je tijd.

Word je bewust van je relatie tot tijd, verbeter die, maak je vertrouwd met de kunst van het pauzeren, probeer eens heel vroeg op te staan, kies je momenten afhankelijk van je ritme, besteed meer aandacht aan je naasten… en maak gebruik van dit handige werkboek om je nieuwe voornemens direct in de praktijk te brengen.

  • Overzichtelijke indeling met een theoretisch deel betreft bewustwording en een praktijkgericht deel betreft toepassing.

  • Met ruimte voor eigen notities en een werkboek om aantekeningen te maken over je eigen ervaringen.

  • Met duidelijke, praktijkgerichte oefeningen.

Over de auteur

Diane Ballonad Rolland is coach, consultant en trainer in Time Management en Life Balance. Ze heeft verschillende bestsellers op haar naam staan waaronder ‘J’arrête de procrastiner’ en ze heeft haar eigen blog Zen & Organisée opgericht. Ook op Facebook heeft ze inmiddels vele trouwe volgers. Haar voornaamste doel is het helpen van mensen die overwerkt, vermoeid en gestrest zijn door de beperkingen van het dagelijks leven. Ze helpt hen om tijd terug te winnen en (opnieuw) een balans te vinden.

Praktische Informatie

Auteur:  Diane Ballonad Rolland
Pagina’s: 144
Uitgeverij: Uitgeverij Deltas / Chantecler / Zuidnederlandse Uitgeverij N.V.
ISBN: 978-90-44-74968-7
Adviesprijs: € 14,95

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button