Download

Editie 1: Introductie

Deze editie van De Spirituele Wereld is nooit gedrukt geweest.
Maar kan je wel hier downloaden.

Bestandsgrootte: 18.87 MB
Versie: Jaargang 1, 2017, editie 1


Bovenstaande download is gemaakt in een pdf bestand.
Om deze te kunnen openen, moet je de nieuwste versie van Adobe Reader hebben geïnstalleerd.
Deze is gratis verkrijgbaar via de volgende link: www.adobe.com/downloads.

Bron
De Spirituele WereldHVD Mediaworks

Hans Van Dyck

Hans is een spirituele duizendpoot die zich dagelijks inzet om de groei in iedereen te verwezenlijken. Hij noemt zich een lichtwerker, zijn doel is je inzichten te geven in je levenspad met manifestatie, Engelen en orakelkaarten. Maar hij geeft ook ontspanningsmassages en lichaamshealing met Reiki en Quantum-touch. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hans zal je steeds ondersteunen waar nodig is. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids, Authentica en Engelencontact zijn enkele merken die Hans bundelt in zijn bedrijf HVD Mediaworks. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling (waar hij meer dan 10x per jaar heen gaat) of in het zwembad, want hij is een echte waterrat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Back to top button