Download

Kristalrooster Metatron

Strikt genomen is Metatron’s Kubus een 3D-symbool dat bestaat uit bollen, kubussen en een Merkaba-ster. Je kunt alle vijf Platonische lichamen binnen zijn vorm vinden. Het heeft ook een 2D-symboolvorm die wordt gebruikt voor kristalroosters. Dit complexe symbool bestaat uit vele vormen, waaronder cirkels, driehoeken, hexagrammen en zeshoeken. Het dankt zijn naam aan de Aartsengel Metatron, de Aartsengel die de geschiedenis vastlegt in een heilig boek. In “Hermetic Kabbalah” is Metatron de Engel die wordt geassocieerd met Kether (de kroon), het hoogste deel van de levensboom. Hierdoor wordt Metatron geassocieerd met goddelijke kennis en spirituele wijsheid. Er zijn veel geometrische vormen in Metatron’s kubus die als heilig worden beschouwd en ook symbolen van bescherming over de hele wereld.

Bestandsgrootte: 0.93 MB


Bovenstaande download is gemaakt in een pdf bestand.
Om deze te kunnen openen, moet je de nieuwste versie van Adobe Reader hebben geïnstalleerd.
Deze is gratis verkrijgbaar via de volgende link: www.adobe.com/downloads.

Bron
De Spirituele WereldHVD Mediaworks

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button