uitgeverij Hajefa: De Maankalender

Spirituele Beurs Malle

Gepost door op 27 november 2018

Wij zijn er met verkoop van prachtige wens- en postkaarten, Droomsteen Set, onze magazines en nog veel meer.  Kom bij ons ook langs voor een consult met de Noorse Rune of een consult met tarotkaarten, ook voor fotoreadings kan je bij ons terecht.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden.

Spiritueel Onderweg, de beurs met véle mogelijkheden. Deze beurs werd gecreëerd uit het diepste van onze ziel. De standhouders die aanwezig zijn, zullen het beste van zichzelf geven. Dit kan gaan van contact met mediums tot verkoopstanden die speciaal deze dag voor u aanwezig zijn. Spiritueel Onderweg beurs waar warmte en gezelligheid troef is. De beurs met véle mogelijkheden… 5 € inkom, jongeren t/m 16 jaar gratis

Voor de vroege bezoekers SPECIALE VERRASSING (tot einde voorraad). U maakt kans op een gratis persoonlijke boodschap of gratis deelname tombola.  Doorlopend welkom op gratis demonstraties en lezingen van 10 u  tot 18 u. (programma steeds onder voorbehoud)

Locatie

De Notelaar, Lierselei 19, 2390 Oostmalle

Gratis lezingen, demonstraties en nieuw zijn de speciale workshops.

zaal A/B
10.10 – 10.55 Workshop Neuro Emotionele Integratie (NEI) door Veerle Geerts en Sofie Huybrechts. www.inn-Care.nl
11.00 – 11.45 Tarot en Astrologie door Maria Remon
11.55 – 12.45 Je eigen levensweg door Spiribie https://www.facebook.com/groups/506978013015829/
12.55 – 13.45 De healende kracht van zuiver water drinken door Sandra Van Den Haesevelde
13.55 – 14.45 Ontdek hoe jouw leven anders vorm te geven dankzij een simpel stappenplan door Ingrid Desmedt https://www.aboase.com/
15.00 – 15.45 Psychometrie (Lees Foto’s en Voorwerpen) door Martin Maar
15.50 – 16.40 Verander je leven op een magische manier door Luc www.delevensboom-olen.be

Wie is Hans Van Dyck

Hans is een spirituele, muzikale jongen die steeds klaar staat voor anderen om een luisterend oor te bieden of te helpen. De Spirituele Wereld, De Spirituele Markt, Spirituele Gids en de internetradio's Sanne FM en Sax Radio Music zijn maar enkele firma's die Hans bundelt in HVD Mediaworks. Hans is een spirituele coach, hij geeft je inzichten in je levenspad met manifestatie, Engelen, orakelkaarten en contact met gene zijde.