De Kracht van Edelstenen

Geboortesteen Februari + edelsteen voor de Vissen

20 februari tot en met 20 maart, teken water

Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

Geboortesteen voor de maand Februari

Amethist

Werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura ,reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden.

Edelstenen voor Vissen

Data: 20 februari tot en met 20 maart
Teken: Water
Trefwoorden: Gevoelig, inlevend, behulpzaam, fantasierijk, bescheiden.

Vissen geven me vaak een hippie vibe aan.

Ze zijn vrij van geest, creatief en gaan met de stroom mee.

Bijhorende edelstenen

Amethist

De “peace” steen , werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust, maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura , reinigen en beschermen.

Fluoriet

Is reinigend en stabiliserend, beschermt ook tegen psychische aanvallen. De steen helpt ook met focus en concentratie problemen en maakt ook positief en vrij. Fluoriet is ook geschikt voor creatieve ideeën als men dit nodig heeft.

Turkoois

Brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Deze steen helpt ook om ons zelf te kunnen zijn en schuldgevoel aan de kant te duwen en ons te accepteren voor wie we zijn. De turkoois werd vaak gezien bij de natives en andere volkeren als een steen voor bescherming tijdens reizen (van pech onderweg tot algemeen negatieve energie).

Groene opaal

is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel en creatief. Het stimuleert zelfexpressie, interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie, (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal

Abalone / mother of pearl

Verbind zich meteen met het reinigende en creërende water het geeft een gevoel van geborgenheid en brengt je terug naar het baarmoeder gevoel. Deze steen helpt je om het maatschappelijke van alledag even los te laten. Het heeft de eigenschap om emoties te verzachten. Hij werkt positief in situaties waar samengewerkt moet worden. Stimuleert ook de intuïtie en psychische ontwikkeling. Algemeen wordt gezegd dat de schelp rijkdom, kracht en ook een lang leven schenkt. de schelp helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen waardoor oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De schelp schenkt inspiratie en magische creativiteit. Dit kan worden ingezet om spreuken, rituelen en affirmaties te schrijven.

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button