Algemene spiritualiteit

Een verkwikkende winterzonnewende

21 december is de kortste dag van 2021.

Op dinsdag 21 december 2021 staat de Noordpool als gevolg van de hoek van de aarde op het verst mogelijke punt van de zon. Deze dag is de kortste dag van het jaar.

Herstel je energieniveau en omarm deze tijd van het jaar met een gevoel van bewustwording.

  1. Sluit je ogen en haal drie keer diep adem. Laat je geest in duisternis zakken. Laat je ademhaling op natuurlijke wijze verdiepen en vertragen, en stel je dan voor dat je in een enorme, donkere grot bent.
  2. Word je geleidelijk bewust van het feit dat je ademhaling gepaard gaat met een enorme, warme aanwezigheid. Voel hoe een grote hitte en stilte uit zijn vorm straalt, ongezien in de duisternis. Dit is de Grote Moeder Beer, de oude en machtige moedergodin diep in de baarmoeder van de aarde. Voel hoe ze je omringt met liefde, troost en acceptatie.
  3. Je wordt je bewust van een verre speldenprik van licht en voelt dat de Grote Moederbeer begint te bewegen. Samen ga je naar het licht, zij aan zij lopend, langzaam en doelbewust door de duisternis.
  4. Je komt uit de grot in oogverblindend zilveren licht. Het licht omhult je zo dik als de warme vacht van de Grote Moeder Beer. Terwijl je rondkijkt naar de sterren, hun sterrenbeelden, de planeten en het universum, weet je dat je goddelijk bent.
  5. Zachtjes als vallende sneeuw voel je jezelf afdrijven van je goddelijke zelf, naar de kostbare aarde beneden en terug in je lichaam. Neem even de tijd om te onthouden wat je hebt gezien en gevoeld, en weet dat deze herinnering voor altijd van jou is.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Bron
Afbeelding van Robson Machado via Pixabay

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button