Lichaam en GeestVraag het aan ...

Ik worstel echt met haatgevoelens. Hoe stop ik ze?

Ik worstel echt met haatgevoelens.
Hoe stop ik ze?

Mieke Van Brempt uit Liedekerke

Lieve Mieke,

Ten eerste is moet je de bron van wrok identificeren. Dan ga je ermee om of neem je er afstand van. Dat klinkt misschien een beetje praktisch voor een spiritueel antwoord, maar de spirituele boodschap is intens praktisch en moedigt ons nooit aan om te blijven waar we ongelukkig zijn.

Ten tweede, begin deze gedachten onder controle te krijgen door ze te onderbreken.

Op het moment dat een haatdragende gedachte opkomt, zeg je ‘verandering’ in je geest en kies dan bewust een betere gedachte. Dit klinkt misschien simpel, maar het werkt wel.

Veel Succes!

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Bron
Hansje.Be

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button