De Kracht van EdelstenenVraag het aan ...Vraag het aan ... Tim

Geboortesteen voor juli + Leeuw

23 juli tot 23 augustus : Leeuw, vurig teken

Aandacht
Edelstenen, kruiden, thee’s, … kunnen ondersteunend werken maar zijn geen vervangers voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!

De steen voor juli is de Robijn.

Geeft kracht, energie en werkt sterk activerend . Deze steen werkt in op de basis chakra en de hart chakra. Robijn stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Hij maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weg willen halen. Hij bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen.

Leeuw

Data:
23 juli – 23 augustus

Teken:
Vuur

Trefwoorden:
moedig, zelfbewust, royaal, stabiel, leiderschap.

Bergkristal

Heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Hij kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. Deze steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt ze in balans. Hij beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld de energie van mensen om je heen. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat je nodig hebt. Hij brengt harmonie en balans. Hij zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld. Bergkristal helpt je om (voor)oordelen los te laten.

Citrien

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be.

Citrien werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en destructief gedrag en geeft moed, energie. Hij laat je weer van het leven genieten. Citrien helpt je je persoonlijke kracht te (her)vinden en stimuleert groeiende eigenschappen zoals zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit. Hij helpt je om doelen te stellen die goed voor je zijn en deze waar te maken. Deze steen maakt je socialer en stimuleert je om je open te stellen en je te uiten. Hij helpt contact te maken met anderen.

Tijgeroog

Deze edelsteen is in onze webshop te koop. Voor deze en meer edelstenen kijk snel op www.despirituelemarkt.be

Werkt beschermend en aardend. Tijgeroog brengt harmonie en balans. Hij trekt geluk, voorspoed en succes aan. Hij versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Deze steen maakt creatief en productief, helpt je geconcentreerd te werken en zet aan tot actie. Hierdoor is het een goede steen om te dragen bij studie, examens en praktische projecten. Tijgeroog werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling

Gele Jaspis

Gele jaspis biedt fysieke en spirituele bescherming tijdens het reizen. Deze steen werkt aardend en beschermend. Hij helpt je je doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie. Gele jaspis maakt strijdlustig, daadkrachtig en volhardend. Hij geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Hij maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Deze steen bevordert vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie.

Barnsteen/Amber

Barnsteen of Amber is een krachtige reinigende steen die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie en daardoor evenwicht en stabiliteit brengt. Hij maakt creatief en vrolijk. Barnsteen bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf en gevoel van eigenwaarde. Hierdoor vermindert deze steen neerslachtigheid, stress, depressie en suïcidaliteit.

Ludo Vermeiren

Ik ben Ludo, rond de 70 jaar en een gepensioneerde arbeider in hart en nieren. Door zijn brugpensioen leerde mijn vrouwtje mij de kunst van het koken en kan ik haar dagelijks verwennen. Via de magie heeft ze mij de natuur leren kennen maar ik maar al te graag nu mijn ervaring van deel.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button