Lichaam en Geest

Een ritueel voor … geduld

4 stappen naar meer geduld en rust

Terwijl de natuur zachtjes wakker wordt, laten we niet vergeten dat alle goede dingen tijd kosten.

Stap een

De natuurlijke wereld ebt en stroomt, net als wij. Maar in ons moderne leven zijn we veel te gewend geraakt aan onmiddellijke bevrediging. Als het nieuwe seizoen aanbreekt, neem dan even de tijd om jezelf eraan te herinneren dat goede dingen komen voor degenen die wachten. Denk na over dit gevoel terwijl je een kaars aansteekt, diep ademhaalt en je geest verlost van zeurende gedachten. Sta jezelf toe om volledig te ontspannen.

Stap twee

Verzamel mooie seizoensbloemen en kruidenstekken met een speciale betekenis om in een vaas te schikken. Denk na over welke stemming of intentie je zou willen gebruiken en wat voor soort geur je zou willen opnemen. Vul de vaas met water en schik je bloemen en kruiden. Werk intuïtief en streef naar balans. Laat het proces bijdragen aan uw gevoel van ontspanning.

Kruiden: Gebruik lavendeltakjes voor ontspanning en vrede, rozemarijn voor liefde en herinnering, laurier voor succes en wijsheid.

Bloemen: gebruik alliums voor geduld en gratie, narcissen voor een nieuw begin en tulpen voor diepe liefde.

Stap drie

Zoek een mooie ansichtkaart en schrijf alle dingen op waar je op wacht. Misschien wilt u uw huis opknappen, op vakantie gaan of gaan studeren. Schrijf onder de lijst deze bevestiging: ‘Ik vertrouw op Goddelijke timing. Er komen goede dingen op mijn pad.’

Stap vier

Plaats de ansichtkaart naast het bloem- en kruidenarrangement als middelpunt in een kamer waar u veel tijd doorbrengt. Lees de bevestiging dagelijks terwijl u de schoonheid van uw botanische uitstalling in u opneemt en herinner uzelf eraan dat geduld een schone zaak is.

Wees glashelder

Plaats een stuk helder kwartskristal op de bodem van je bloemenvaas om je intenties te kristalliseren.

Drie kristallen voor geduld, ongeacht de situatie!

Howliet

Met zijn rustgevende energieën is dit een geweldige steen voor iedereen die problemen heeft in een relatie. Of je nu gefrustreerd bent omdat je single bent of probeert terug te komen bij je ex, houd dit kristal vast terwijl je het geduldritueel doet. Houd het vast terwijl je luistert en verwerkt wat de andere persoon ook zegt, zodat je duidelijker kunt reageren.

Smaragd

Houd dit op het hart gecentreerde kristal, beschouwd als de steen van oneindig geduld, dichtbij wanneer argumenten u van streek of onrustig maken. Zijn energetische eigenschappen zullen je in staat stellen om anderen met verdraagzaamheid en liefde te behandelen. De groene tint van smaragd komt overeen met de kleur van het hartchakra, waardoor het bijzonder krachtig is.

Groene aventurijn

Een van de beste stenen voor geduld, het kan je helpen om je positiever en kalmer te voelen, waardoor het universum in zijn eigen tijd kan werken. Aventurijn zal werken om alle gelukkige of opbeurende bedoelingen te ondersteunen, dus als je geluk nodig hebt, is het de perfecte partner. Je zult je beter voelen over de wereld om je heen en minder gefrustreerd raken als dingen niet zo snel gaan als je zou willen.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Bekijk ook
Close
Back to top button