Algemene spiritualiteitSpiritualiteit

Pendelen met de pendelplaat

Door de geschiedenis heen is het gebruik van pendelen en wichelen door verschillende culturen gebruikt om in contact te komen met de goden. Een pendel is meestal gemaakt uit kristal, metalen of zelfs edelsteen stuk aan een ketting of een touwtje. De pendel is het verlengde van je onderbewuste dat in verbinding staat met je hogere zelf.

Eén van de gemakkelijkste gereedschappen om te bedienen, een pendel wordt tussen de duim en wijsvinger van je dominante hand gehouden. Je kunt ervoor kiezen om aan een tafel te zitten en je ellenboog op het tafelblad te laten rusten, waarbij je de pendel over het oppervlak laat bengelen. Zorg ervoor dat u comfortabel en recht zit, met uw voeten stevig op de grond en uw benen niet gekruist.

Als dit de eerste keer is dat u met een pendel werkt, moet u bepalen welke van de vier bewegingen – met de klok mee, tegen de klok in, van voren naar achteren en van links naar rechts – overeenkomt met elk van de vier mogelijke antwoorden van de pendel: “ja”, ” nee”, “twijfel” en “Ik geef liever geen antwoord”. Zeg het woord “ja” hardop, of concentreer je erop om het duidelijk in je hoofd te horen. Herhaal het woord totdat de pendel begint te bewegen. Deze beweging is hoogstwaarschijnlijk je “ja”, of positieve reactie. Nu kun je uitzoeken welke bewegingen overeenkomen met de andere drie. Voor de beste resultaten moet u een oprechte overtuiging hebben en een verlangen hebben om de antwoorden te weten, anders loopt u het risico luchtige of ongeldige antwoorden te krijgen. Kijk diep in jezelf naar de vragen van je leven voordat je verder gaat. Met wijsheid gebruikt, heeft een pendel oneindige toepassingen en kan hij je helpen op je levenspad en innerlijke vervulling.

De Spirituele Wereld Pendelplaat

Met De Spirituele Wereld hebben wij een uniek ecologisch houten pendelbord ontwikkeld dat je makkelijk kan gebruiken.

Je legt deze neer op tafel en je ellenboog laat je rusten op het tafelblad, waarbij je de pendel over de pendelplaat laat bengelen.

  • De ene kant is ja, nee en twijfel.
  • De andere kant staan thema’s op zoals financiën, thuis, vrienden, gezondheid, liefde, Ik, familie en werk.

Je kan deze aan onze beursstand kopen
of via onze webshop De Spirituele Markt waar je ook diverse pendels kan kopen.

Bron
De Spirituele Wereld PendelplaatWebshop De Spirituele Markt

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button