Gene zijdeSpiritualiteitVraag het aan ...

Kan het zijn dat depressies of verslavingen voortkomen uit een vorig leven?

Daisy Van Crombeke uit Geel vroeg de volgende vraag via info@despirituelewereld.be:

Kan het zijn dat depressies of verslavingen voortkomen uit een vorig leven?

Hoewel depressies of verslavingen kunnen voortkomen van een ervaring uit een vorig leven, zijn het meestal de eigenlijke uitdagingen die onze ziel reïncarneerde om te overwinnen.

Ieder van ons heeft een keuze uit de lessen die we hier komen leren, en hoewel ze een reactie kunnen zijn op moeilijke levensomstandigheden, zijn zelfs die omstandigheden iets dat door ons is gekozen vóór de reïncarnatie. En dus, als we de les niet leren in één leven, moeten we opnieuw terugkeren voor dezelfde les.

Het is geen straf of negatief karma, maar gewoon een uitdaging die we in een of meer levens moeten overwinnen, zodat we verder kunnen gaan met het leren van andere lessen.

Ieder van ons heeft een keuze uit de lessen die we hier komen leren.

Hansje.be

Hans Van Dyck geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button