Spirituele Boeken

Recensie: Ego

Recensie door: Dave Van de Moer

Recensie door: Dave Van de Moer
Auteur: Bram van de Beek
Uitgever: Kokboekencentrum
EAN: 9789043537261


Boek begint met een voorwoord en inleiding. Dan opgedeeld  in 2 stukken. Titel 1ste stuk “Ik ben dus ik ben”. Dit deel is nog eens opgesplitst in 8 kleinere stukken. Kleine greep uit de onderwerpen  Ik , ik en god, macht en vrijheid.

Titel 2de deel “Ik ben die ik ben”.
Dit deel bevat 6 kleinere stukken. Ik ben, christenen  in de praktijk,  wie ben ik. In beide delen wordt er veel verwezen naar Descartes en  de kerk, samenleving, cultuur en god. Er worden grote lijnen getrokken en alles wat gezegt wordt kan genuanceerd worden maar dat is aan de lezer.

Redelijk dik boek met eindnoten  op het einde van het boek.
Voor mij persoonlijk een moeilijk boek maar dat is persoonlijk.

Ego

Een cultuuranalyse van het ik.

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: januari 2022
Aantal pagina’s: 224 pagina’s
Auteur: Bram van de Beek
Uitgever: Kokboekencentrum
EAN: 9789043537261

Dave Van de Moer

Dave werkt als bediende verkoper bij Colruyt. Hij is een grote liefhebber van lekker en gezond eten, massage, sauna, kruiden, de natuur, dieren, yoga, wijn, porto, lezen, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button