Algemene spiritualiteitSpiritualiteit

22-02-2022

Toeval of niet: Op de tweede dag van de week: Dinsdag.

22-02-2022

De wereld bereikt een ongekende mijlpaal. het is de datum die het zo belangrijk maakt. 22-02-2022 en toevallig of niet op de tweede dag van de week, een dinsdag.

Palindroomdag

We noemen dit officieel een palindroomdag, dit is wanneer de datum van de dag op dezelfde manier achteruit en vooruit kan worden gelezen. De datums zijn vergelijkbaar met woordpalindromen omdat ze symmetrisch zijn, zoals bijvoorbeeld bob of tot.

Patroon

Omdat datumnotaties van land tot land verschillen, zijn niet alle datums die palindroom zijn in één soort datumnotatie, palindroomdagen in een andere. 20 februari 2022 of 2-20-22 is bijvoorbeeld een palindroomdatum in het m-dd-jj-formaat, maar dat is niet zo als je de datum schrijft als dd-m-jjjj (20-2-2022) of dd-mm-jjjj-formaten (20-02-2022).

Numerologie

In de numerologie wordt het getal 2 geassocieerd met verhoogde intuïtie en gevoeligheid, evenals de kracht en kracht die voortkomt uit verbinding en samenwerking. Dus een datum die uit vijf of zes 2-en bestaat, afhankelijk van hoe je het opschrijft, is het waard om in je agenda te noteren. In feite heeft een recordaantal stellen in Singapore al van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun bruiloft te houden op 22 februari 2022, wat het een extra romantische gelegenheid maakt. (Sorry, Valentijnsdag.)

22 is zelfs belangrijker dan het enkele cijfer, omdat het wordt beschouwd als een “hoofdnummer” in de numerologie, en deze speciale datum heeft niet één, maar twee 22-en, dus de spirituele energie is buiten de hitlijsten. Als numerologie-enthousiasteling heb ik vaak vertrouwd op getallen, of nummerreeksen (meestal drie of vier) die op schijnbaar willekeurige plaatsen verschijnen, als een manier om te manifesteren of als een vriendelijke herinnering dat ik op de goede weg in het leven ben . Of ik nu om 2:22 op de klok kijk of “222” op een kentekenplaat zie terwijl ik over de snelweg rijd, het heeft me altijd een gevoel van troost geboden dat het universum mijn rug heeft en dat ik’ ik ben precies waar ik moet zijn.

Hoe u uw beste leven kunt manifesteren op 22 februari 2022

Als je nadenkt over hoe je kunt werken met alle manifestatie-energie van deze geluksdag, sta jezelf dan echt toe om je te fixeren op wat je wilt. Schorpioen en Vissen zijn beide watertekens, wat betekent dat ze allebei een verhoogde intuïtie en gevoeligheid aanmoedigen, dus moedig jezelf aan om alle gevoelens op deze speciale dag te voelen. Je emoties zijn de moeite waard om aan te boren. Luister naar wat ze je vertellen.

Over het algemeen is 22 februari 2022 een herinnering dat je overvloedig bent en dat je het leven kunt hebben waar je van droomt. Als je het kunt dromen, is het mogelijk, en door middel van tools zoals manifestatie, kun je je grootste verlangens oproepen. Zorg ervoor dat je deze dag mediteert en je intenties opschrijft. Je zult zeker de energie van deze zeldzame gelegenheid willen benutten.

Dubbele Engelen Getallen

222 – 222

Staat voor vrede, evenwicht en samenwerking.

2 + 2 + 0 + 2 + 2 + 0 + 2 + 2 = 12
1 + 2 = 3

3 is het getal van creatieve uiting door emoties. Je wilt weten waarom dingen zo zijn, als ze zijn. Je leert uit deze ervaringen door telkens je af te vragen van “Waarom?”.

Voel jij je op deze dag niet goed dan:

  • Wordt je naar elke kant getrokken en verlies jij je energie
  • Je bent bang om in je binnenste te zien en opzoek te gaan naar je diepste gevoelens.

Voel jij je op deze dag super goed dan:

  • Leer je de emoties te begrijpen en deze op een creatieve wijze te uiten.
  • Je bent gelukkiger en je kan andere personen geluk, humor en vreugde brengen.

Magazine De Spirituele Wereld

In de volgende editie van ons magazine, editie 16: Zomer 2022, krijg je van Hans Van Dyck een groot overzichtje over de meest voorkomende Dubbele Engelen Getallen. Dit nummer verschijnt vanaf 1 juni 2022.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button