Spirituele Boeken

Recensie: Geheugensurvivalgids

Auteur: Boris Nikolai Konrad
Titel boek: Geheugensurvivalgids
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Geheugensurvivalgids


De tijd waarin we leven wordt alsmaar drukker. We moeten heel wat onthouden en bij blijven met de digitalisering. We worden overspoeld met informatie van alle kanten. Dit boek leert je hoe je je geheugen het best kunt gebruiken en hoe je rust en ruimte in het hoofd creëert en ontspannen kunt omgaan met alle informatie die om je aandacht vraagt. Boris deelt zijn ervaringen met geheugentrainingen in dit boek.

In vijf hoofdstukken wordt dit uitgelegd met oefeningen.  Je moet dus ook zelf blijven oefenen, oefening baart immers kunst.  Via een klein trainingsplan in min of meer dertig dagen moedigt Boris je aan om het beste geheugen te krijgen dat je ooit hebt gehad.

Het boek leest heel vlot, en is zeer goed gestructureerd.  De oefeningen zijn ook geïllustreerd, mocht het boek nu nog in kleuren gedrukt zijn kreeg het vast 10 op 10.  Boek is zeker een aanrader, mocht ik deze oefeningen gehad hebben als kind op school, dan zouden mijn schoolresultaten veel beter geweest zijn.

Geheugensurvivalgids

Creëer meer rust en ruimte in je hoofd

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: december 2021
Auteur: Boris Nikolai Konrad
Uitgever: Ambo|Anthos
EAN: 9789026354342

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button