Spirituele Boeken

Maankalender 2022

Leven in harmonie met de maan

Maankalender 2022

Leven in harmonie met de maan

In deze Maankalender 2022 lees je hoe je van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het een goed moment is om je administratie te doen, het gras te maaien of extra water te drinken. Naast de diverse maanfasen lees je ook alles over de astrologische verbinding met de maan. Tevens komen andere belangrijke astrologische invloeden op het dagelijkse leven aan bod in deze scheurkalender, evenals relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie.

Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer het volle maan in Steenbok is of wanneer de maan in apogeum of perigeum staat. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan of het eerste kwartier en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze Maankalender 2022 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren, huidverzorging en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2022 in harmonie met de maan te leven.

Deze editie van De Maankalender is geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij runt praktijk Het 12e Huis en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners.

Maankalender 2022

Leven in harmonie met de maan

Auteur: Esther van Heerebeek
EAN: 9789463318228
Kalenderjaar: 2022
Uitgeverij: Hajefa
Bindwijze: Hardcover

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button