Spirituele Boeken

Maanagenda 2022

Maanagenda 2022

Themanummer: De maan en kruiden

In deze maanagenda staat hoe je in 2022 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen.

Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt en welk teken de maan staat en wanneer de maan afhoudend is.

Maanagenda 2022

Themanummer: De maan en kruiden

Auteur: Esther van Heerebeek
Uitgeverij: Uitgeverij Hajefa
EAN: 9789463318235
Indeling agendavulling: 7 dagen – 2 pagina’s
Type agenda: Zakagenda
Paginaformaat: A6 (10,5 x 14,8 cm)
Agendajaar: 2022
Type omslag: Ringband

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button