Spirituele Boeken

Recensie: Starseed

Recensie: Roman Pauwels

Auteur: Rebecca Campbell
Titel boek: Starseed
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Starseed


Dit boek gaat over sterrenzaden. Rebecca grondt ons prachtig en oprecht in het hier en nu, en bevestigt dat identificeren als een sterrenzaad niet gaat over het transcenderen van deze realiteit, maar er dieper in wortelen. Ik hou van de diepte van haar bedachtzaamheid en volwassen wijsheid,  verfrissend, ze heeft niet alle antwoorden, en doet ook niet alsof. Integendeel, ze opent de weg voor ons om onze eigen percepties en begrip te onderzoeken.  

Ik vind het geweldig hoe je het boek ook een beetje als een orakel kunt gebruiken, gewoon doorbladeren en terechtkomen op een pagina die je moet lezen, omdat elk hoofdstuk slechts 1-2 pagina’s lang is, perfect voor iemand die niet veel heeft tijd om te gaan zitten en een vol boek te verwerken.

Het boek bevat ook oefeningen en meditaties, die zijn leuk om te doen.  Heb zelfs enkele meditaties met een paar vrienden gedaan. Ben je geïnteresseerd in het verkennen van het kosmische aspect van je ziel, en ook in wat het betekent om hier en nu te incarneren, op dit moment in een tijd van grote uitdaging en crisis,  dan is dit het boek voor jou.

Starseed

Je ware kosmische aard en zielsmissie leven als sterrenkind

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: december 2021
Auteur: Rebecca Campbell
Uitgever: Ankhhermes
EAN: 9789020218732

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button