Spirituele Boeken

Starseed

Je ware kosmische aard en zielsmissie leven als sterrenkind

Starseed

Je ware kosmische aard en zielsmissie leven als sterrenkind

In ‘Starseed’ helpt Rebecca Campbell de kosmische oorsprong van je ziel bloot te leggen. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en velen van ons zijn als sterrenkinderen naar de aarde gekomen om hun zielsmissie te vervullen. Met de inzichten en ervaringen uit dit boek kom je erachter of jij ook een sterrenkind bent.

Je begrijpt eindelijk waar je vandaan komt en waar je in deze roerige tijd naar toe gaat. Je vindt diepe verbinding en hoeft je niet meer alleen te voelen. Je herinnert je waarom je juist nu hier bent, in een cruciale fase van de menselijke ontwikkeling. Deze spirituele gids is een aanmoediging voor het integreren van het mystieke in het alledaagse.

Starseed

Je ware kosmische aard en zielsmissie leven als sterrenkind

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: december 2021
Auteur: Rebecca Campbell
Uitgever: Ankhhermes
EAN: 9789020218732

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button