Algemene spiritualiteit

7 stappen om je spirituele sprankeling terug te krijgen

Naarmate de dagen korter en kouder worden, kan het verleidelijk zijn om je spirituele kant wat te laten hangen. Vergroot je motivatie met behulp van edelstenen.

Doe een ‘word-wakker-meditatie’.

Voordat je uit bed komt, blijf je gewoon 10 minuten rustig liggen met een amethist op je derde oogchakra (midden op het voorhoofd). Terwijl je diep ademt, stel je de paarse energie voor die door je lichaam stroomt en je helpt om je gesterkt en spiritueel gemotiveerd te voelen.

Vraag om spirituele steun.

Als je een edelsteen nodig hebt, dan moet je het alleen maar vragen. Hou een stuk malachiet in je hand en vraag ‘Wil je me trouw blijven op mijn spirituele pad?’ Draag nu deze malachiet om je discipline te verbeteren en hou het vast wanneer je denkt dat jij je vastberadenheid moet versterken.

Maak een collage.

Voel jij je een verloren ziel? Wel, maak dan een collage met afbeeldingen van edelstenen die je stevig op weg kunnen helpen. Let op de kleuren waardoor jij je aangetrokken voelt. Heldere tinten zijn opbeurend terwijl de donkere tinten de noodzaak van terugtrekking en bescherming betekenen. Voeg hierbij op je collage enkele positieve teksten toe zoals ‘Mijn ziel is sprankelend en kent mijn goddelijk doel’.

Intentie.

Denk aan de spirituele doelen die je wilt bereiken. Stimuleer nu je intentie door een selectie edelstenen in een zakje met trekkoord te stoppen. Goede keuzes zijn bijvoorbeeld kwarts, kyaniet en fluoriet. Deze zullen je helpen om je beter te kunnen focussen. Draag het zakje bij je tot je het doel bereikt hebt.

Contact met gene zijde.

Charoite is een perfecte om u te helpen de communicatie met gene zijde te maken. Wat is een betere manier om jezelf te motiveren dan door je spirituele verbinding te verbeteren? Leg een kristal onder je kussen voordat je ’s avonds naar bed gaat en vraag je spirituele gidsen om zich bij je dromen te voegen. Als je ’s ochtends wakker wordt, noteer dan snel alle tekens en symbolen die je gezien hebt.

Pendelen

Als je moeite hebt om je richting te vinden, gebruik dan een kristallen pendel om je te begeleiden. Schrijf een lijst op van 10 spirituele dingen waarin je geïnteresseerd bent. Beweeg nu je pendel over deze dingen en kijk welke het meeste reactie krijgt. Dit komt ook eerst in je to-do lijstje te staan.

Bescherm jezelf met obsidiaan.

Zit je geestelijk vast, dan heb je misschien wel negatieve energieën opgepikt. Plaats een zwarte obsidiaan aan je voeten en stel je voor dat het glinsterend, magisch stof over je aura blaast en alle slechte vibes verwijderd.

Hansje.be

Hans Van Dyck is uitgever van dit magazine maar is ook spirituele mentor. Hij geeft mensen inzichten met de kaarten, schenkt een luisterend oor en gaat zelfs een dag op stap met je om uit te waaien. Meer informatie via www.hansje.be zijn praktijk is gelegen in Broechem.

Via
Afbeelding van Emilian Robert Vicol via Pixabay

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button