Spirituele Boeken

Recensie: Het sigillum geheim

Recensie door Diana Geerts.

Auteur: Mark Vincent
Titel boek: Het sigillum geheim
Ondertitel: Magische symbolen om te beschermen, helen en manifesteren.
Recensie: Diana Geerts
Inhoud: Het sigillum geheim


Het boek is leuk en gemakkelijk om te lezen.

Alles wordt er echt goed in uitgelegd. Ikzelf had nog nooit van een sigillum gehoord, maar nu weet ik hoe ze het maken en te gebruiken. Het is zelf leuk om te doen. Ik werk zelf met veel attenties en affirmaties. Maar nu om je eigen sigillum te maken is ook leuk.

Vele weten niet wat je doet en wat het betekend. Geeft me meer het gevoel dat ik kan toveren. Ik bereik alles wat ik maak, met een grote of vele kleintjes. Kleine krachtige symbooltjes die ook echt werken. De uitleg over alles is heel goed te verstaan. Mooi verwoord, met veel kracht.

Ik raad dit boekje aan vele aan. Zelfs aan mensen die het nog nooit gedaan hebben. Je kunt er krachtige dingen mee bereiken. Buiten de symbolen wordt er nog veel in uitgelegd wat interessant is om het te versterken. Maar ook meer de achtergrond er achter. Dit boek heeft me sterker gemaakt, me anders laten leven. Positiever te worden en een magisch teken leren maken.

Het sigillum geheim

Magische symbolen om te beschermen, helen en manifesteren

Auteur: Mark Vincent
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412584
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: juli 2021
Aantal pagina’s: 128 pagina’s

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button