Spirituele Boeken

Het sigillum geheim

Magische symbolen om te beschermen, helen en manifesteren

Het sigillum geheim

Magische symbolen om te beschermen, helen en manifesteren

Sigillums worden sinds het begin van de mensheid gebruikt om op magische wijze te beschermen, te helen en te manifesteren. De kunst van het maken van deze magische symbolen was bijna verloren gegaan… maar dit boek blaast die oude, spirituele ambacht nieuw leven in. Leer hoe je zelf sigillums maakt om te beschermen, helen en manifesteren.

Sigillum-expert en klinisch hypnotherapeut Mark Vincent put uit zijn uitgebreide kennis van neurowetenschap, psychologie en therapeutische benaderingen en combineert die in dit boek met zijn persoonlijke ervaringen in de wereld van magie. Hij ontwikkelde een unieke methode, het Intentie Protocol, om een effectief resultaat van je sigillums te verzekeren.

Het sigillum geheim

Magische symbolen om te beschermen, helen en manifesteren

Auteur: Mark Vincent
Uitgever: Palaysia Productions
EAN: 9789492412584
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: juli 2021
Aantal pagina’s: 128 pagina’s

Diana Geerts

Diana is een vrolijke, joviale vrouw en moeder van 6 kinderen en 12 huisdieren waaronder honden, katten, kippen en een snoezig varken. Ze is getrouwd met Luc waarmee ze woont in Eindhout. Hier heeft ze ook haar koffie- en theehuisje met spirituele winkel “Heaven’s Dream”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button