Spirituele Boeken

Recensie: Heksenkracht

Recensie: Roman Pauwels

Auteur: Juliet Diaz
Titel boek: Heksenkracht
Recensie: Roman Pauwels
Inhoud: Heksenkracht


Heks zijn gaat niet over de hocus-pocus. En het gaat niet om wat je koopt, draagt ​​of op sociale media plaatst. Een heks zijn geeft je de kracht om jezelf te genezen, je leven te veranderen, de wereld te veranderen en al je dromen te verwezenlijken.

In dit boek Juliet Diaz begeleidt je op je reis om een ​​heks te worden en helpt je om contact te maken met de magie die in je leeft door je de vaardigheden en technieken te leren die nodig zijn om echte magie te creëren.  

Dit boek is erg door hoodoos, santeria en curandismo beïnvloed in het gebruik van kruiden en magische praktijken. Logisch, aangezien de auteur van Cubaanse afkomst is. Ze zegt dat ze uit een lange lijn van Heksengenezers komt, wat me doet denken aan een familie van curanderas.

Kortom, ik kan zien dat dit boek nuttig is voor zowel de beginner als de doorgewinterde heks. En natuurlijk ook voor iemand zoals ik, die van hun praktijk was afgevallen en de spinnenwebben wil afvegen en hun teen nog een keer in die magische wateren wil dopen. Het voelt als een tijdige gift van het universum, en ik ben de auteur erg dankbaar voor alle tijd, zorg, magie en liefde die ze er duidelijk in heeft gestoken.

Heksenkracht

Vind de magie in jezelf

Auteur: Juliet Diaz
Uitgever: Altamira
Originele Titel: Witchery: Embrace the Witch Within
Vertaald door: Betty Klaasse
EAN: 9789401305167
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Aantal pagina’s: 248 pagina’s

Roman Pauwels

Met een passie voor muziek, koken en kunst ben ik vol passie op zoek naar antwoorden in het leven. Het onverklaarbare boeit mij enorm, en dat deel ik in mijn zoektocht als redactielid van De Spirituele Wereld. Reeds 15 jaar werk ik met de Tarot kaarten en ben ik gepassioneerd in oude orakels zoals de Noorse Runen, I Tjing, Ogham, ... Reeds 9 jaar doe ik ook foto reading en werk ik met de Gene Zijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button