Spirituele Boeken

Heksenkracht

Vind de magie in jezelf

Heksenkracht

Vind de magie in jezelf

‘Heksenkracht’ is een praktische gids voor de moderne heks. Iedereen heeft magie in zich en dit boek helpt je de magische krachten in jezelf te ontwikkelen.

Derde-generatie-heks Juliet Diaz wijdt je stap voor stap in de geheimen van natuurreligie en kruidengeneeskunde in en geeft je inspiratie en tips om je magische kwaliteiten tot bloei te laten komen.

Zo leert Juliet je onder andere rituelen om met de seizoenen te leven, manieren om met je voorouders te communiceren en drankjes om je van negatieve energie te ontdoen.

Hekserij is weer helemaal terug en deze praktische gids vol tips en inspiratie over spreuken, drankjes en rituelen is een onmisbaar boek voor de moderne heks.

Heksenkracht

Vind de magie in jezelf

Auteur: Juliet Diaz
Uitgever: Altamira
Originele Titel: Witchery: Embrace the Witch Within
Vertaald door: Betty Klaasse
EAN: 9789401305167
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Aantal pagina’s: 248 pagina’s

Jelle Sophie

Jelle is een creatieve positieveling die graag leest, acteert, zingt en dat dan meteen via YouTube wereldwijd maakt. Talent hoort tenslotte gedeeld te worden. Het werken met de Tarot is als starter maar het boeit hem enorm. Jelle zijn grote passie is zijn edelstenenverzameling die doorheen de jaren uit zijn vitrinekast dreigt te barsten. Het leven begrijpen en die opgedane kennis inzetten om anderen vooruit te helpen valt eveneens onder het credo van Jelle. Kortom iemand die de rechter - en linker hersenhelft in symbiose tracht te laten samenwerken met het hart.

Gerelateerde artikels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Bekijk ook
Close
Back to top button