Spirituele Boeken

Heksenkracht

Vind de magie in jezelf

Heksenkracht

Vind de magie in jezelf

‘Heksenkracht’ is een praktische gids voor de moderne heks. Iedereen heeft magie in zich en dit boek helpt je de magische krachten in jezelf te ontwikkelen.

Derde-generatie-heks Juliet Diaz wijdt je stap voor stap in de geheimen van natuurreligie en kruidengeneeskunde in en geeft je inspiratie en tips om je magische kwaliteiten tot bloei te laten komen.

Zo leert Juliet je onder andere rituelen om met de seizoenen te leven, manieren om met je voorouders te communiceren en drankjes om je van negatieve energie te ontdoen.

Hekserij is weer helemaal terug en deze praktische gids vol tips en inspiratie over spreuken, drankjes en rituelen is een onmisbaar boek voor de moderne heks.

Heksenkracht

Vind de magie in jezelf

Auteur: Juliet Diaz
Uitgever: Altamira
Originele Titel: Witchery: Embrace the Witch Within
Vertaald door: Betty Klaasse
EAN: 9789401305167
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Aantal pagina’s: 248 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button