Spirituele Boeken

Klassieke astrologie

Eenvoudig en toepasbaar gemaakt voor de moderne astroloog

Klassieke astrologie

Eenvoudig en toepasbaar gemaakt voor de moderne astroloog

Dit boek brengt je naar de vroegste tijden van de astrologie. We beginnen in het heden, bij de astrologische kaders waar je vertrouwd mee bent. Vervolgens laten we het schietlood steeds een stukje verder afdalen, naar de meer dan tweeduizend jaar oude basis van dit schitterende kennisgebied. Om dit alles een onuitwisbare plek te kunnen geven binnen je eigen manier van werken, houden we onderweg telkens even halt bij de verschillende lagen die we aandoen.

Op die manier maak je je de oorspronkelijke inzichten en methodieken eigen waar de astrologie in lang vervlogen tijden ooit mee was begonnen. Klassieke astrologie voor de moderne astroloog, uitgelegd in heldere taal en met onze hedendaagse astrologische begrippen als uitgangspunt.

Klassieke astrologie

Eenvoudig en toepasbaar gemaakt voor de moderne astroloog

Auteur: Willem Simmers
Uitgever: Uitgeverij Hajefa
EAN: 9789463310345
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: oktober 2021
Aantal pagina’s: 300 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button