Spirituele Boeken

Vegan party food

60 feestelijke recepten

Vegan party food

60 feestelijke recepten

In het kleurrijke ‘Vegan party food’ vind je de lekkerste en origineelste vegan gerechten en hapjes om te serveren op feestjes. Jason Tjon Affo heeft in dit boek veganistische recepten ontwikkelt voor elke gelegenheid.

Verwen je geliefde met roze risotto tijdens een romantische date night, maak bij een brunch indruk op je vrienden met matchatompoucen en serveer zoetzure tempésticks als party food op je verjaardagsfeestje.

Uiteraard ontbreken ook de cocktailrecepten en ultieme hangover-gerechten niet.

Met wie ga jij je feestje vieren?
‘Vegan party food’ is het vervolg op het succesvolle ‘Vegan soul food’.

Vegan party food

60 feestelijke recepten

Auteur: Jason Tjon Affo
Uitgever: Becht
EAN: 9789023016854
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2021
Aantal pagina’s: 224 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button