Spirituele Boeken

Scheurkalender: Ingeborg & Inge in 2022

Wij zijn Inge en Ingeborg.
Onze namen betekenen engel en engelbewaarder.
En dat willen we in 2022 zijn, voor jou.

Een scheurkalender die je wakker maakt, met een (eigen)wijs citaat, een ademhalingstip of doordenkertje. Luchtig, licht, ontspannend én verrijkend. In 2022 kun je gegarandeerd elke ochtend geïnspireerd aan de dag beginnen. Een kalender volmotivatie, wijsheid, enthousiasme en veel humor.

Ingeborg TM Sergeant en Inge Jacobs
Foto: © Thomas Sweertvaegher

De tekeningen van Inge Jacobs en de teksten van Ingeborg TM Sergeant bieden een knipoog, wat relativering, veel verdieping en nog meer verlichting. Deze inspiratie kalender brengt een synthese van Ingeborgs know-how en ervaring en dat op een zeer toegankelijke en humoristische manier.

Een idee voor een inspiratiekalender dat al lang leefde in het hart van Ingeborg om een dagelijkse positieve input te geven aan mensen op een toegankelijke manier is waar geworden.

Pip is geboren.

Elke dag een vleugje zijn in plaats van al dat rennen… Ontdek samen met ons dag per dag een heel jaar lang hoe dat kan…vertragen, verdiepen, herbronnen én gelukkig zijn. De samenwerking van Ingeborg met Inge Jacobs, die zorgde voor de tekeningen, leidde tot deze kalender. Elke dag volg je mee het verhaal van een figuurtje dat lijkt op Inge en denkt en voelt als Ingeborg.

Ingeborg en Inge Jacobs

Ingeborg Thérèse Marguerite Sergeant is zangeres, TV-persoonlijkheid, psychotherapeut, coach, Dru yogadocent, schrijfster, meditatiebegeleidster, idealist en vooral bevlogen in al haar doen en zijn. 

De samenwerking met Inge Jacobs ontstond na een ademreis die Ingeborg faciliteerde. Inge maakte de tekeningen geïnspireerd door de verschillende ademhalingsoefeningen die op deze reis aan bod kwamen. 

Ingeborg en Inge in 2022

Auteur: Ingeborg TM Sergeant
Illustraties: Inge Jacobs
Opmaak: Katrien Annys
Uitgeverij: Uitgeverij Manteau / Standaard Uitgeverij nv.
EAN: 9789022338490
Pagina’s: 736 pagina’s
Taal: Nederlands
Bindwijze: Scheurkalender (NUR 14)
Te koop: Evolutie

Bron
Ingeborg TM Sergeant (Evolutie)

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button