Spirituele Boeken

Heks in het groen

Over oerkracht en natuurmagie

Heks in het groen

Over oerkracht en natuurmagie

Leer alles over oerkracht, natuurmagie, rituelen, elementen en de seizoenen in ‘Heks in het groen’ van bestsellerauteur Lunadea, een van Nederlands bekendste heksen! Verbind je met de magie van de natuur met Heks in het groen van Lunadea, de bekendste traditionele heks van Nederland. Dit is haar tweede boek na haar bestseller “De weg van de heks”.

“Hekserij is een manier van leven waarbij je de connectie met de natuur en het leven aanvoelt”

Lunadea

De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat je leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen.

Lunadea legt uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. Dat doet zij op haar eigen heldere en sympathieke no-nonsense manier, vol eigen ervaringen en tips om zelf toe te passen.

Heks in het groen

Over oerkracht en natuurmagie

Auteur: Lunadea
Uitgever: Ankhhermes, Uitgeverij
EAN: 9789020217575
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 1
Verschijningsdatum: september 2021
Aantal pagina’s: 192 pagina’s

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button