De Maanenergie

20 oktober 2021: Volle Maan “De Jachtmaan”

20 oktober 2021: Volle Maan “De Jachtmaan”

De volle maan in oktober noemen ze ook wel: De Jachtmaan. Vroeger gingen ze tijdens dit maanlicht jagen in de nacht om de wintervoorraad te vullen. Het jagen ging het beste in deze maan omdat het licht ervoor zorgde dat ze goed zichtbaar waren.

Sinds 1968 is er zelfs een festival in Amerika dat Feast of the Hunter’s Moon heet.

Deze jachtmaan is nooit op een vaste datum te zien, maar wel altijd in oktober of november.

Bescherming

De roodachtige kleur van deze volle maan symboliseert de wisseling van het seizoen en staat voor bescherming. Gebruik amethist deze periode voor het kwaad te weren en gooi chrysantenbloemen of plaats enkele bloempotten met chrysanten, rond je huis om een beschermende grens te creëren.

Transformatie

De jachtmaan algemeen staat voor transformatie. Dit voelen we doordat we de winter in gaan en passen ons dus aan de donkere koudere periode.

Hans Van Dyck

Hans is uitgever van De Spirituele Wereld maar ook is hij spiritueel mentor. Hij kijkt waar jij je nu bevind op je levenspad en geeft je inzichten, leert je werken met manifestatie en geeft tevens healingen. Wil je een gesprek of gewoon een luisterend oor? Hierin zal Hans je ondersteunen waar nodig is. Mocht hij niet bezig zijn met dit alles, dan kan je hem zeker vinden in de Efteling, in het zwembad, bij een musical of in de natuur.

Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back to top button